- 1. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף מבריק וגמיש.
-
- 2. מערבבים בקערה שניה: פרג, קמח ושוקולד קצוץ.
-
- 3. בקערה נוספת טורפים את החלמונים ומוסיפים את מיץ התפוזים, מיץ הלימון, גרידת הלימון, הקוניאק והשמן.
-
- 4. מוסיפים את הפרג, הקמח והשוקולד לקערת החלמונים ומערבבים.
-
- 5. מוסיפים שליש מקצף החלבונים לקערת הפרג עם החלמונים ובעזרת מרית בתנועות קיפול מבליעים את הקצף בבלילה. ממשיכים כך עם שאר הקצף עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחה.
-
- 6. מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ- 35-40 דקות או עד שהשוליים מזהיבים וקיסם שננעץ באמצע יוצא עם פירורים לחים. מוציאים מהתנור ומצננים.
-
- 7. בינתיים מכינים את הגנאש: בסיר קטן מחממים שמנת עד לרתיחה עדינה. שוברים את השוקולד לקוביות ושופכים מעליו את השמנת החמה. ממתינים דקה ומערבבים עד לקבלת קרם שוקלד חלק ומבריק
-
- 8. מצפים את העוגה בקרם השוקולד.