- 1. מניחים את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה בשכבה אחת.
-
- 2. מזלפים מעל הירקות שמן זית בנדיבות ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 3. מוציאים מהתנור בזהירות. בעזרת מגבת נייר, מייבשים היטב את הדגים.
-
- 4. אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 15-18 דקות, עד שהפלפלים והקישואים התרככו ומתחילים להזהיב מעט בקצוות.
-
- 5. מניחים את הדגים, עם צד העור כלפי מטה, על הירקות האפויים. מתבלים את הדגים בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
-
- 6. מחזירים לתנור ואופים 10-12 דקות נוספות, עד שהדג מבושל לחלוטין. מוציאים, מעטרים בפטרוזיליה ומגישים מיד.
- שתף