- 1. מבשלים את השעועית בסיר כשעה ורבע.
-
- 2. בינתיים בסיר בינוני יוצקים 5 כפות שמן, מוסיפים את התרד ומטגנים בחום נמוך עד שהתרד מצטמצם ומאבד את כל נוזליו.
-
- 3. במחבת עם 5 כפות השמן הנותרות, מטגנים את השום והפלפל החריף. מוסיפים את התבלינים ומטגנים דקה נוספת עד שהם מפיצים ריח.
-
- 4. מוסיפים למחבת את השעועית המבושלת עם מעט מנוזלי הבישול ואת התרד, שהצטמצם בינתיים, ומערבבים. מבשלים כחצי שעה מכוסה.
-
- 5. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ואת פרוסות הדג עם העור כלפי מעלה ומבשלים 15 דקות נוספות ללא מכסה. מגישים עם לחם לבן איכותי .