- 1.	במחבת כבדה עם שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה.
 - 
 - 2.	מוסיפים את הבשר ומשחימים יחד כ-10 דקות.
 - 
 - 3. מוסיפים את הפירות היבשים ומתבלים בקינמון, מלח, פלפל ואבקת סוכר. טועמים, מתקנים תיבול אם צריך ומסירים מהאש.
 - 
 - 4. אחרי שתערובת הבשר מתקררת מוסיפים את השקדים והפיסטוקים.
 - 
 - 5.	לוקחים דף פילו, מרססים או מברישים בשמן, מקפלים לחצי שמים מעט מהתערובת ומגלגלים. ממשיכים ככה עם שאר הדפים עד גמר המילוי.
 - 
 - 6.	יוצרים במאפה המאורך פרוסות אלכסוניות ומעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה. מצמידים את הפרוסות זו לזו ומרססים או מברישים בשמן.
 - 
 - 7. ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ-12 דקות עד השחמה.
 - 
 - 8. מגישים עם אבקת סוכר מעל.