פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בקלאווה במילוי בשר

      בקלאווה פילו במילוי בשר עגל עם פירות יבשים ופיסטוקים בהשראת מסעדת כרמים הדרומית

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • עבור 4-6 סועדים
      • 1/4 כוס שמן קנולה
      • 500 גרם בשר טחון
      • 2 בצלים פרוסים דק
      • 1/2 כוס צימוקים
      • 10 משמשים מיובשים קצוצים
      • 1/2 כוס שקדים פרוסים קלויים
      • 1/2כוס פיסטוקים קלופים וקלויים
      • מעט קינמון (לפי הטעם)
      • מלח ופלפל
      • מעט אבקת סוכר (לפי הטעם)
      • להגשה:
      • אבקת סוכר
      • חבילת דפי פילו מופשרים לילה במקרר

      אופן ההכנה

      • 1. במחבת כבדה עם שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה.
      • 2. מוסיפים את הבשר ומשחימים יחד כ-10 דקות.
      • 3. מוסיפים את הפירות היבשים ומתבלים בקינמון, מלח, פלפל ואבקת סוכר. טועמים, מתקנים תיבול אם צריך ומסירים מהאש.
      • 4. אחרי שתערובת הבשר מתקררת מוסיפים את השקדים והפיסטוקים.
      • 5. לוקחים דף פילו, מרססים או מברישים בשמן, מקפלים לחצי שמים מעט מהתערובת ומגלגלים. ממשיכים ככה עם שאר הדפים עד גמר המילוי.
      • 6. יוצרים במאפה המאורך פרוסות אלכסוניות ומעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה. מצמידים את הפרוסות זו לזו ומרססים או מברישים בשמן.
      • 7. ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ-12 דקות עד השחמה.
      • 8. מגישים עם אבקת סוכר מעל.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -