- 1. במחבת מחממים שלוש כפות מהשמן ומטגנים את הבצל כחמש דקות, עד שיזהיב. מוסיפים את התרד, הפיסטוקים, הקוקוס והדבש, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים תוך בחישה מדי פעם עד שלא נשארים נוזלים במחבת. מסירים מהאש ומצננים כשעה.
-
- 2. מתבלים את הכבדים במלח ובפלפל. מחממים במחבת את יתר השמן ומטגנים את הכבדים כדקה מכל צד. מצננים.
-
- 3. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות), מניחים על משטח עבודה שני ריבועים של בצק פילו זה על זה, שמים במרכז העלה כף גדושה מהמלית, מניחים מעל המלית 2 -3 נתחי כבד וסוגרים כמו מעטפה. מניחים בתבנית משומנת כשה"תפר" כלפי מטה. מכינים באותו אופן את כל העלים. מורחים את העלים במעט שמן ואופים כ-10 דקות עד להזהבה.
-
- 4. להגשה: מניחים במרכזה של צלחת אישית בקלאווה אפויה, יוצקים מעל מעט מהדבש , זורים קוקוס ופיסטוקים ומגישים.