מתכונים חמים

בלי גלוטן - סופלה שוקולד

מקס ברנר עם מתכון לקינוח הכי פשוט וכיף: כי אין דבר שסופלה שוקולד לא יכול לפתור

  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סופלה שוקולד ללא גלוטן

מחשבון המרות

מצרכים

  • 200 גרם חמאה
  • 250 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
  • 30 גרם (3 כפות) אבקת קקאו
  • 80 גרם (1/2 כוס+ כף) קורנפלור
  • 5 ביצים
  • 250 גרם (1/4 1 כוסות) סוכר לבן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-250 מעלות.
  • 2. ממיסים את החמאה עם השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות תוך ערבוב בכל עצירה או מעל באן מרי (קערה המונחת מעל אדי מים חמים).
  • 3. מוסיפים לשוקולד המומס תחילה את הסוכר ומערבבים.
  • 4. שוברים לקערה את הביצים בזו אחר תוך ערבוב. לבסוף מערבבים פנימה את הקקאו והקורנפלור רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5. מחלקים את המסה לתבניות סופלה אישיות (אפשר גם חד פעמיות) ואופים בתנור שחומם כ-13 דקות.
  • שתף

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully