בלי גלוטן - סופלה שוקולד
מקס ברנר עם מתכון לקינוח הכי פשוט וכיף: כי אין דבר שסופלה שוקולד לא יכול לפתור
מצרכים למתכון
- 200 גרם חמאה
- 250 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
- 30 גרם (3 כפות) אבקת קקאו
- 80 גרם (1/2 כוס+ כף) קורנפלור
- 5 ביצים
- 250 גרם (1/4 1 כוסות) סוכר לבן
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-250 מעלות.
- 2. ממיסים את החמאה עם השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות תוך ערבוב בכל עצירה או מעל באן מרי (קערה המונחת מעל אדי מים חמים).
- 3. מוסיפים לשוקולד המומס תחילה את הסוכר ומערבבים.
- 4. שוברים לקערה את הביצים בזו אחר תוך ערבוב. לבסוף מערבבים פנימה את הקקאו והקורנפלור רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- 5. מחלקים את המסה לתבניות סופלה אישיות (אפשר גם חד פעמיות) ואופים בתנור שחומם כ-13 דקות.
- שתף