סופלה פסיפלורה

קינוח בסטייל שמוגש לשולחן היישר מהתנור

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סופלה פסיפלורה.
סופלה פסיפלורה

מצרכים

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 30 גרם חמאה רכה
  • 120 גרם סוכר+ 30 גרם לפזר על הכלים
  • 250 גרם קרם פטיסייר (מתכון מקושר למטה)
  • 250 מחית פסיפלורה (מיץ מסונן מבערך 12 פירות שומרים את הגרעינים לקישוט).
  • 8 חלבונים
  • 4 קעריות חרס (קוטר 4 ס"מ)
  • עלי נענע לקישוט (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את הכלים בחמאה ומפזרים אבקת סוכר (30 גר').
  • 2. מחממים את התנור ל-190 מעלות ומכניסים את הכלים הריקים לחימום.
  • 3. מחממים מעט את הקרם פטיסייר במיקרוגל ואז מקציפים ומוסיפים את מחית פסיפלורה.
  • 4. את החלבונים מקציפים עם 120 גר' סוכר עד לקבלת קצף קשה.
  • 5. מקפלים את החלבונים לתערובת הפסיפלורה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6. שופכים את התערובת לכלים החמים, מפרידים בסכין את דפנות התערובת מהתחתית.
  • 7. מכניסים לתנור ל-7-8 דקות
  • 8 כשהסופלה מוכן אפשר לקשט עם גרעיני פסיפלורה, עלה נענע או אבקת סוכר ולהגיש מייד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully