מתכונים חמים

פולקה צלוי ברכז רימונים

השף ירון קסטנבוים מציג מתכון חגיגי לנצח בשר עסיסי וירקות שורש שחומים

מתכון מאת: ירון קסטנבוים ,מועצת הבקר
    • מתכונים לראש השנה

    • בשרי

    • בשר

    • ארוחת צהריים

    • כשר

    (עמית טרפונצ'יק

    מחשבון המרות

    מצרכים

    • לסעודת חג מרובת משתתפים
    • 1/2 1 ק"ג נתח פולקה
    • שמן זית
    • 6-8 גזרים
    • 1 כוס חומץ תפוחים
    • 5 כפות סוכר
    • 1 כף מלח
    • 1/2 כוס רכז רימונים
    • 2 חופנים של כוסברה קצוצה
    • 1 כפית פלפל שחור גרוס
    • 1 ליטר ציר בקר (לכדי כיסוי)

    אופן ההכנה

    • 1. מחממים תנור לחום של כ-150 מעלות. בינתיים משחימים נתחי פולקה בסיר עם שמן זית.
    • 2. מוסיפים לסיר גזרים ומורידים מהלהבה.
    • 3. מערבבים את שאר החומרים ויוצקים לתוך סיר המתאים להיכנס לתנור לאפייה ממושכת.
    • 4. מכניסים את הסיר לתנור החם לשלוש וחצי-ארבע שעות עד לקבלת תבשיל רך, שחום וריחני.

    מחשבוני המרה

    • נפחים

    • משקלים

    • טמפרטורה

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
      לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

      התרעות פיקוד העורף

        walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully