פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פולקה צלוי ברכז רימונים

      השף ירון קסטנבוים מציג מתכון חגיגי לנצח בשר עסיסי וירקות שורש שחומים

      3 מדרגים / 4 כוכבים

      עמית טרפונצ'יק

      מצרכים

      • לסעודת חג מרובת משתתפים
      • 1/2 1 ק"ג נתח פולקה
      • שמן זית
      • 6-8 גזרים
      • 1 כוס חומץ תפוחים
      • 5 כפות סוכר
      • 1 כף מלח
      • 1/2 כוס רכז רימונים
      • 2 חופנים של כוסברה קצוצה
      • 1 כפית פלפל שחור גרוס
      • 1 ליטר ציר בקר (לכדי כיסוי)

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של כ-150 מעלות. בינתיים משחימים נתחי פולקה בסיר עם שמן זית.
      • 2. מוסיפים לסיר גזרים ומורידים מהלהבה.
      • 3. מערבבים את שאר החומרים ויוצקים לתוך סיר המתאים להיכנס לתנור לאפייה ממושכת.
      • 4. מכניסים את הסיר לתנור החם לשלוש וחצי-ארבע שעות עד לקבלת תבשיל רך, שחום וריחני.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -