וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פולקה צלוי ברכז רימונים

השף ירון קסטנבוים מציג מתכון חגיגי לנצח בשר עסיסי וירקות שורש שחומים

מתכון מאת: ירון קסטנבוים, מועצת הבקר

עמית טרפונצ'יק

מצרכים למתכון

  • לסעודת חג מרובת משתתפים
  • 1/2 1 ק"ג נתח פולקה
  • שמן זית
  • 6-8 גזרים
  • 1 כוס חומץ תפוחים
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס רכז רימונים
  • 2 חופנים של כוסברה קצוצה
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 ליטר ציר בקר (לכדי כיסוי)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום של כ-150 מעלות. בינתיים משחימים נתחי פולקה בסיר עם שמן זית.
  • 2. מוסיפים לסיר גזרים ומורידים מהלהבה.
  • 3. מערבבים את שאר החומרים ויוצקים לתוך סיר המתאים להיכנס לתנור לאפייה ממושכת.
  • 4. מכניסים את הסיר לתנור החם לשלוש וחצי-ארבע שעות עד לקבלת תבשיל רך, שחום וריחני.
  • עוף שלם בבירה וירקות שורש

  • חזה עוף ממולא ברוטב פטריות

  • כיסוני קורנביף מטוגנים בציפוי פריך

  • אורז מוקפץ

  • קציצות בולט

  • פרוסות חציל עם בשר ברוטב עגבניות

  • רוגעלך מלוח ממולא בשר

  • שוקרוט נקניקיות

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • תפוחי אדמה במילוי בולונז

  • אושפלאו משפחתי

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • הקציצות של סבתא סולטנה

  • קציצות עם אפונה וסלרי

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully