מתכונים חמים

סלט בטטה וקוסקוס

סלט קוסקוס עם בטטות הוא הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון

מתכון מאת: סוגת
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט קוסקוס של מסעדת נינה

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 5 מנות
  • 1 ק"ג קוסקוס
  • לבטטות:
  • 2 בטטות גדולות
  • 10-12 בצלי שאלוט
  • 240 מ"ל (1 כוס) רוטב טריאקי
  • לסלט:
  • חופן עלי אורוגולה
  • חופן חמוציות
  • 1 לימון סחוט טרי
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. חותכים את הבטטות לקוביות ומערבבים ביחד עם בצלי השאלוט. מכניסים לתנור ל-15-20 דקות עד להשחמה.
  • 3. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה.
  • 4. בינתיים מוציאים מהתנור את הבטטות והבצלים שהשחימו, מקררים ומערבבים עם הטריאקי.
  • 5. מערבבים את הקוסוקס יחד עם הבטטות, עלי האורוגולה, החמוציות, מיץ הלימון, מלח ופלפל וטועמים. מתקנים תיבול ואם צריך מוסיפים מעט שמן זית.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully