פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט בטטה וקוסקוס

      סלט קוסקוס עם בטטות הוא הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט קוסקוס של מסעדת נינה (ראובן קסטרו)
      סלט קוסקוס של מסעדת נינה (ראובן קסטרו)

      מצרכים

      • עבור 5 מנות
      • 1 ק"ג קוסקוס
      • לבטטות:
      • 2 בטטות גדולות
      • 10-12 בצלי שאלוט
      • 240 מ"ל (1 כוס) רוטב טריאקי
      • לסלט:
      • חופן עלי אורוגולה
      • חופן חמוציות
      • 1 לימון סחוט טרי
      • מלח, פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. חותכים את הבטטות לקוביות ומערבבים ביחד עם בצלי השאלוט. מכניסים לתנור ל-15-20 דקות עד להשחמה.
      • 3. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה.
      • 4. בינתיים מוציאים מהתנור את הבטטות והבצלים שהשחימו, מקררים ומערבבים עם הטריאקי.
      • 5. מערבבים את הקוסוקס יחד עם הבטטות, עלי האורוגולה, החמוציות, מיץ הלימון, מלח ופלפל וטועמים. מתקנים תיבול ואם צריך מוסיפים מעט שמן זית.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -