וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בטטה וקוסקוס

סלט קוסקוס עם בטטות הוא הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון

סלט קוסקוס של מסעדת נינה. ראובן קסטרו
סלט קוסקוס של מסעדת נינה

מצרכים למתכון

  • עבור 5 מנות
  • 1 ק"ג קוסקוס
  • לבטטות:
  • 2 בטטות גדולות
  • 10-12 בצלי שאלוט
  • 240 מ"ל (1 כוס) רוטב טריאקי
  • לסלט:
  • חופן עלי אורוגולה
  • חופן חמוציות
  • 1 לימון סחוט טרי
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. חותכים את הבטטות לקוביות ומערבבים ביחד עם בצלי השאלוט. מכניסים לתנור ל-15-20 דקות עד להשחמה.
  • 3. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה.
  • 4. בינתיים מוציאים מהתנור את הבטטות והבצלים שהשחימו, מקררים ומערבבים עם הטריאקי.
  • 5. מערבבים את הקוסוקס יחד עם הבטטות, עלי האורוגולה, החמוציות, מיץ הלימון, מלח ופלפל וטועמים. מתקנים תיבול ואם צריך מוסיפים מעט שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully