סלט בטטה וקוסקוס
סלט קוסקוס עם בטטות הוא הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
מצרכים למתכון
- עבור 5 מנות
- 1 ק"ג קוסקוס
- לבטטות:
- 2 בטטות גדולות
- 10-12 בצלי שאלוט
- 240 מ"ל (1 כוס) רוטב טריאקי
- לסלט:
- חופן עלי אורוגולה
- חופן חמוציות
- 1 לימון סחוט טרי
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 2. חותכים את הבטטות לקוביות ומערבבים ביחד עם בצלי השאלוט. מכניסים לתנור ל-15-20 דקות עד להשחמה.
- 3. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה.
- 4. בינתיים מוציאים מהתנור את הבטטות והבצלים שהשחימו, מקררים ומערבבים עם הטריאקי.
- 5. מערבבים את הקוסוקס יחד עם הבטטות, עלי האורוגולה, החמוציות, מיץ הלימון, מלח ופלפל וטועמים. מתקנים תיבול ואם צריך מוסיפים מעט שמן זית.