- 1. במחבת רחבה יוצקים שמן זית וצולים את הכרישה והגזר עד הזהבה.
-
- 2. בעזרת תרווד או כף עץ מזיזים הצידה את הירקות לקצה המחבת וצורבים בשטח שנוצר את שני פילה הדג כשהצד של העור כלפי מטה. בעזרת התרווד לוחצים מעט את הדג כלפי המחבת כמו ב'גיהוץ' כדי למנוע התקפלותו של העור. מתבלים את בשר הפילה במלח ופלפל.
-
- 3. מניחים את הירקות שהזזנו הצידה מעל הפילה, מוסיפים עכשיו גם את העגבניות הקצוצות, חצי מכמות הכוסברה, השמנת ומיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 4. הופכים בזהירות את הדג, מוסיפים את המים ואת המחצית השניה של הכוסברה, ממשיכים לבשל עוד 5-7 דקות ומגישים.