וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קובה בורגול מטוגנת

מטוגנת, בעלת מעטפת פריכה של בורגול טחון עם בשר ועשבי תיבול במילוי בשר טלה, צנוברים ונענע - השף מוסטפא סלילי ממסעדת בית שלום בצפון מלמד איך מכינים קובה בורגול

קובה מטוגנת. אסף רונן,
קובה מטוגנת/אסף רונן

מצרכים למתכון

  • למעטפת:
  • 1 ק"ג בורגול מושרה כשעה במים
  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 1 בצל חתוך לקוביות גדולות
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • צרור פטרוזיליה
  • למילוי:
  • 2 בצלים
  • שמן לטיגון
  • 1 ק"ג בשר טלה טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • 1 כפית כמון
  • צרור נענע
  • חופן צנוברים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1.המעטפת: טוחנים יחד במעבד מזון את הבורגול והבשר עד שמתחיל להיווצר בצק. מוסיפים את הבצל החתוך, שיני השום, הפטרוזיליה, התבלינים וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2.המילוי: מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה, מוסיפים את הבשר והתבלינים וממשיכים לטגן תוך ערבוב. לבסוף קוצצים נענע ומוסיפים את הצנוברים. מבשלים הכל ביחד עד שהבשר מוכן והנוזלים הצטמצמו.
  • 3. קורצים עם האצבעות כדורים מתוך עיסת הבורגול ומשטחים על כף היד. שמים מעט מן המילוי במרכז העיגול השטוח, וסוגרים את הקובה.
  • 4. את הקובה המוכנות מטגנים בשמן עמוק. ניתן להקפיאן לפני הטיגון ולטגן לפי הצורך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully