- 1.המעטפת: טוחנים יחד במעבד מזון את הבורגול והבשר עד שמתחיל להיווצר בצק. מוסיפים את הבצל החתוך, שיני השום, הפטרוזיליה, התבלינים וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 2.המילוי: מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה, מוסיפים את הבשר והתבלינים וממשיכים לטגן תוך ערבוב. לבסוף קוצצים נענע ומוסיפים את הצנוברים. מבשלים הכל ביחד עד שהבשר מוכן והנוזלים הצטמצמו.
-
- 3. קורצים עם האצבעות כדורים מתוך עיסת הבורגול ומשטחים על כף היד. שמים מעט מן המילוי במרכז העיגול השטוח, וסוגרים את הקובה.
-
- 4. את הקובה המוכנות מטגנים בשמן עמוק. ניתן להקפיאן לפני הטיגון ולטגן לפי הצורך.