וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טטאקי סינטה

גם בקיץ רוצים בשר, אבל במקום תבשיל כבד או חריכה מתמשכת על המנגל אבי ביטון מציע את הפתרון המושלם: מנת טטאקי סינטה, שעוברת צריבה קלילה ומשתדכת לרוטב מתקתק ומעקצץ

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

אולפן וואלה! NEWS

מצרכים למתכון

  • 200 גרם סינטה
  • 5 כפות רכז תפוז (מיץ תפוזים מרוכז)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 ס"מ של שורש ג'ינג'ר טרי
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 פלפל צ'ילי אדום או ירוק חריף, פרוס דק
  • מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. צורבים את נתח הסינטה, כדקה מכל צד.
  • 2. טוחנים בבלנדר מוט את חומרי הוויניגרט ויוצקים אותם על צלחת הגשה.
  • 3. פורסים את הסינטה דק ומגישים על מצע הוויניגרט.
  • 4. מפזרים מעל פלפל אדום ומלח גס.
  • בורקסים במילוי בשר

  • כתף טלה צלויה

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • סלק ממולא בשר מפורק

  • סיר בקר ושעועית

  • תבשיל אסאדו וקולורבי

  • ארטישוק ממולא

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • פלפלים קטנים ממולאים

  • מלפוף ממולא

  • חצילים עם בשר בסגנון עיראקי (אנגריי)

  • תפוחי אדמה במילוי בשר

  • קבב לבנוני עם במיה

  • אסאדו עם ירקות שורש

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully