פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טטאקי סינטה

      גם בקיץ רוצים בשר, אבל במקום תבשיל כבד או חריכה מתמשכת על המנגל אבי ביטון מציע את הפתרון המושלם: מנת טטאקי סינטה, שעוברת צריבה קלילה ומשתדכת לרוטב מתקתק ומעקצץ

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אולפן וואלה! NEWS

      מצרכים

      • 200 גרם סינטה
      • 5 כפות רכז תפוז (מיץ תפוזים מרוכז)
      • 2 כפות רוטב סויה
      • 1 ס"מ של שורש ג'ינג'ר טרי
      • 2 כפות שמן שומשום
      • 3 כפות שמן קנולה
      • 1 פלפל צ'ילי אדום או ירוק חריף, פרוס דק
      • מלח גס

      אופן ההכנה

      • 1. צורבים את נתח הסינטה, כדקה מכל צד.
      • 2. טוחנים בבלנדר מוט את חומרי הוויניגרט ויוצקים אותם על צלחת הגשה.
      • 3. פורסים את הסינטה דק ומגישים על מצע הוויניגרט.
      • 4. מפזרים מעל פלפל אדום ומלח גס.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -