מתכונים חמים

טטאקי סינטה

גם בקיץ רוצים בשר, אבל במקום תבשיל כבד או חריכה מתמשכת על המנגל אבי ביטון מציע את הפתרון המושלם: מנת טטאקי סינטה, שעוברת צריבה קלילה ומשתדכת לרוטב מתקתק ומעקצץ

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(אולפן וואלה! NEWS)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 200 גרם סינטה
  • 5 כפות רכז תפוז (מיץ תפוזים מרוכז)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 ס"מ של שורש ג'ינג'ר טרי
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 פלפל צ'ילי אדום או ירוק חריף, פרוס דק
  • מלח גס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. צורבים את נתח הסינטה, כדקה מכל צד.
  • 2. טוחנים בבלנדר מוט את חומרי הוויניגרט ויוצקים אותם על צלחת הגשה.
  • 3. פורסים את הסינטה דק ומגישים על מצע הוויניגרט.
  • 4. מפזרים מעל פלפל אדום ומלח גס.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully