טטאקי סינטה
גם בקיץ רוצים בשר, אבל במקום תבשיל כבד או חריכה מתמשכת על המנגל אבי ביטון מציע את הפתרון המושלם: מנת טטאקי סינטה, שעוברת צריבה קלילה ומשתדכת לרוטב מתקתק ומעקצץ
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם סינטה
- 5 כפות רכז תפוז (מיץ תפוזים מרוכז)
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 ס"מ של שורש ג'ינג'ר טרי
- 2 כפות שמן שומשום
- 3 כפות שמן קנולה
- 1 פלפל צ'ילי אדום או ירוק חריף, פרוס דק
- מלח גס
אופן ההכנה
- 1. צורבים את נתח הסינטה, כדקה מכל צד.
- 2. טוחנים בבלנדר מוט את חומרי הוויניגרט ויוצקים אותם על צלחת הגשה.
- 3. פורסים את הסינטה דק ומגישים על מצע הוויניגרט.
- 4. מפזרים מעל פלפל אדום ומלח גס.