מתכונים חמים

קלאסיקת בשר

אבי ביטון עם סטייק טרטר עם טאץ' ים תיכוני בהשראת הקופי בר

מתכון מאת: אבי ביטון, עץ הזית
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(הפקה: בבושקה הפקות צילום: עמית טרפוצ'ניק)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 200 גרם בשר שייטל/ פילה בקר
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • 1 פלפל שיפקה קצוץ דק
  • 1 עגבניה קצוצה ללא הקליפה
  • מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות טחינה מוכנה
  • להגשה:
  • שמן זית
  • טחינה
  • כוסברה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים ביד את בשר השייטל דק דק.
  • 2. מוסיפים כוסברה, עגבנייה, בצל סגול, שיפקה ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל ומוזגים מעל את שמן הזית. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 3. יוצרים מהתערובת כדור גדול.
  • 4. על צלחת הגשה מניחים את הכדור ומזלפים מסביב טחינה ושמן זית ומגישים.
  • שתף
  • 13 תגובות

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully