קלאסיקת בשר

אבי ביטון עם סטייק טרטר עם טאץ' ים תיכוני בהשראת הקופי בר

מתכון מאת: אבי ביטון, עץ הזית
(צילום: הפקה: בבושקה הפקות צילום: עמית טרפוצ'ניק)

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 200 גרם בשר שייטל/ פילה בקר
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • 1 פלפל שיפקה קצוץ דק
  • 1 עגבניה קצוצה ללא הקליפה
  • מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות טחינה מוכנה
  • להגשה:
  • שמן זית
  • טחינה
  • כוסברה

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים ביד את בשר השייטל דק דק.
  • 2. מוסיפים כוסברה, עגבנייה, בצל סגול, שיפקה ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל ומוזגים מעל את שמן הזית. טועמים ומתקנים תיבול.
  • 3. יוצרים מהתערובת כדור גדול.
  • 4. על צלחת הגשה מניחים את הכדור ומזלפים מסביב טחינה ושמן זית ומגישים.
  • שתף
  • 13 תגובות
  • כדורי בשר

  • תבשיל בשר וחומוס

  • קציצות עסיסיות של בשר וירקות

  • פרוסות חציל עם בשר ברוטב עגבניות

  • הקציצות של סבתא סולטנה

  • תבשיל בקר ולוביה טריה

  • קבב לבנוני עם במיה

  • תבשיל אונטריב ופריקי

  • חמין פרסי (חאלה ביבי)

  • כבדי עוף על האש

  • קציצות בנטאז' טוניסאיות

  • קציצות בולט

  • צלעות טלה

  • סופריטו קציצות פריקי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully