קלאסיקת בשר
אבי ביטון עם סטייק טרטר עם טאץ' ים תיכוני בהשראת הקופי בר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 200 גרם בשר שייטל/ פילה בקר
- צרור כוסברה קצוצה
- 1 בצל סגול קטן קצוץ דק
- 1 פלפל שיפקה קצוץ דק
- 1 עגבניה קצוצה ללא הקליפה
- מיץ לימון
- מלח
- פלפל
- 3 כפות שמן זית
- 4 כפות טחינה מוכנה
- להגשה:
- שמן זית
- טחינה
- כוסברה
אופן ההכנה
- 1. קוצצים ביד את בשר השייטל דק דק.
- 2. מוסיפים כוסברה, עגבנייה, בצל סגול, שיפקה ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל ומוזגים מעל את שמן הזית. טועמים ומתקנים תיבול.
- 3. יוצרים מהתערובת כדור גדול.
- 4. על צלחת הגשה מניחים את הכדור ומזלפים מסביב טחינה ושמן זית ומגישים.
- שתף
- 13 תגובות