מתכונים חמים

תבשיל בשר וחומוס

תבשיל שמתאים מאוד לימים קרירים יותר. העגבניות הן תמיד ליווי טוב לבשר טחון, וכשמוסיפים לזה שעועית וחומוס, מקבלים גם צד כבד ועמוק יותר. מושלם ביום גשום.

מתכון מאת: שושי,shoshi_sv@walla.co.il
  • קל להכנה

תבשיל שעועית ובשר (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1/2 כוס שעועית אדומה
  • 1/2 כוס שעועית לבנה
  • 1/2 כוס חומוס
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • שמן לטיגון
  • 1 ק"ג בשר בקר מעורב עם הודו טחון
  • 200 גר' רסק עגבניות
  • 1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • מלח, פלפל, פפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. משרים את השעועית והחומוס במים, לילה לפני הבישול.
  • 2. מטגנים את הבצל בשמן ומוסיפים את הבשר. מטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
  • 3. מוסיפים את השעועית והחומוס, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מעט מים ואת התבלינים ומבשלים כשעה.
  • 4. מגישים חם.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully