נקניקיות טוניסאיות

מערבבים, דוחסים, מסובבים ומוסיפים לסיר מהביל - תתכוננו לארוחת מלכים של ממש

מתכון מאת: רוברט קלוגר, מערכת וואלה!
עסבנה טוניסאית של רוברט קלוגר. דרור עינב
עסבנה טוניסאית של רוברט קלוגר

מצרכים

  • מעי בקר באורך 1.5 מטר
  • למילוי:
  • 1 ק"ג עלי מנגולד קצוצים
  • 1 ק"ג קיבה של בקר חתוכה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
  • 1/2 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
  • 1/2 1 כוס אורז לבן
  • 3 בצלים לבנים קצוצים
  • צרור נענע קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 כף עריסה
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כף כוסברה טחונה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 4 כפות שמן סויה
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את כל המצרכים של המילוי ומניחים בצד.
  • 2. מכניסים את המילוי למעיים בעזרת קונוס או משפך או פיה של בקבוק שתיה קלה חתוכה כמו משפך. מקפידים לא לדחוס את המילוי כדי שלאורז יהיה מקום לתפוח.
  • 3. מסובבים את המעי במקטעים לפי הגדול שבחורים כך שיצאו בערך 5-8 נקניקיות גדולות יחסית.
  • 4. מוסיפים את המעיים לחמין, למרק או לתבשיל פקיילה טוניסאי. בסיום הבישול מומלץ להשאיר את המכסה של הסיר חצי פתוח, כדי לתת לעסבנה להתקרר מעט ולמנוע פיצוץ של המעיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully