סנדביץ' דגים בלי לחם

אבי ביטון עם סנדביץ' בלי פחמימות, עשוי משתי שכבות דג דניס ובתוכן סלט תרד לימוני

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
סנדביץ' דניס. נמרוד סונדרס,
סנדביץ' דניס(צילום: נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 יחידות פילה דניס (טרי/קפוא)
  • מלח
  • פלפל
  • 200 גרם עלי תרד טריים, שטופים
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 כף חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • קורט סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מתבלים היטב כל נתח פילה במלח ופלפל. צורבים על מחבת חמה כשלוש דקות מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.
  • 2. על אותה מחבת יוצקים שמן זית. מוסיפים את עלי התרד, השום והלימון ומבשלים 4 דקות נוספות. מוסיפים את החמאה.
  • 3. הגשה: בצלחת מניחים את פילה הדניס אחד על גבי השני ומכניסים מעט מהסלט בינות לנתחי הפילה כך שנוצר מראה של סנדביץ'. לסיום יוצקים מעט מהרוטב מעל הדג ובתאבון.
  • שתף
  • 3 תגובות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully