סנדביץ' דגים בלי לחם
אבי ביטון עם סנדביץ' בלי פחמימות, עשוי משתי שכבות דג דניס ובתוכן סלט תרד לימוני
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 4 יחידות פילה דניס (טרי/קפוא)
- מלח
- פלפל
- 200 גרם עלי תרד טריים, שטופים
- 5 שיני שום פרוסות
- 5 כפות שמן זית
- 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
- 1 כף חמאה
- מלח
- פלפל
- קורט סוכר
אופן ההכנה
- 1. מתבלים היטב כל נתח פילה במלח ופלפל. צורבים על מחבת חמה כשלוש דקות מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.
- 2. על אותה מחבת יוצקים שמן זית. מוסיפים את עלי התרד, השום והלימון ומבשלים 4 דקות נוספות. מוסיפים את החמאה.
- 3. הגשה: בצלחת מניחים את פילה הדניס אחד על גבי השני ומכניסים מעט מהסלט בינות לנתחי הפילה כך שנוצר מראה של סנדביץ'. לסיום יוצקים מעט מהרוטב מעל הדג ובתאבון.
- שתף
- 3 תגובות