- 1. מוציאים את הנתח מהמקרר לפחות שעה לפני הצלייה. חשוב שהבשר לא יהיה קר כשהוא נכנס לתנור. מצד שני לא להניח בשמש או בחדר שבו מד החום עולה על 35 מעלות.
-
- 2. מחממים תנור ל-250 מעלות. מורחים את הנתח בשמן זית, נועצים בו שיני שום ועשבי תיבול ומפלפלים.
-
- 3. כשהתנור לוהט מכניסים את הנתח וצולים כרבע שעה או עד שהשומן מזהיב. מורידים את הטמפ' ל-190 מעלות וצולים עוד 25-35 דקות, תלוי בדרגת הצלייה הרצויה. את נתח הסינטה לא מומלץ לצלות לדרגת well done. אם יש לכם מדחום בשר: 55 מעלות לדרגת m/r, 60 מעלות לדרגת m או 65 לדרגת m/w.
-
- 4. מוציאים מהתנור ומניחים לנתח לנוח 10 דקות לפני שפורסים. המנוחה חשובה כדי לתת לבעבוע הנוזלים בתוכו להירגע. אם פורסים מיד הנוזלים יתנקזו החוצה והנתח יתקבל יבש.