וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סינטה במילוי ברי

ארוחה הדוניסטית משלושה מרכיבים בלבד: סינטה איכותית, גבינת ברי ותפוחי אדמה

מתכון מאת: אסף שנער, מערכת וואלה

סינטה במילוי גבינת ברי, חוות צוק. דרור עינב
סינטה במילוי גבינת ברי, חוות צוק

מצרכים למתכון

  • עבור 4 מנות
  • 8 תפוחי אדמה בינוניים
  • 4 סטייקים של סינטה (220 גרם לאחד)
  • 4 פרוסות של 35 גרם גבינת ברי צרפתית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 2. שוטפים את תפוחי האדמה, מייבשים ומניחים בתבנית. מתבלים ב-2 כפות שמן זית ומלח ומכניסים לתנור ל-40 דקות או עד ריכוך וסכין נכנסת בקלות לאמצע התפוד.
  • 3. בינתיים מוציאים את הסטייקים מהמקרר לטמפ' החדר.
  • 4. פותחים חתך בכל סטייק באמצעו לא עד הסוף, על מנת לקבל מעין סנדביץ'. משטחים את הנתח כמו פרפר ודופקים עליו קלות עם פטיש שניצלים.
  • 5.מניחים פרוסת ברי במרכז כל סטייק כך שיתקבלו ארבעה 'סנדביצ'ים' עשויים בשר ובמרכז כל אחד מהם פרוסת גבינה.
  • 6. מחממים גריל או מחבת פסים, מתבלים את הבשר במלח ופלפל שחור גרוס, מברישים במעט שמן זית ומניחים על הגריל או המחבת החמה.
  • 7. אחרי 5 דקות מסובבים את הסטייקים ב- 45 מעלות וצורבים את הדופן שלהם כ-5 דקות נוספות והופכים בעדינות לצד השני לצריבה של עוד 5 דקות. מומלץ להגיש את הבשר כשהוא במידת עשייה מידיום ריר עד מדיום. חימום יתר יגרום יובל לגבינה נמסה ושרופה.
  • 8. ההגשה: חוצים את תפוחי האדמה האפויים ונותנים להם צריבה עם מעט מלח על הגריל או במחבת הפסים. מגישים לצד הסטייקים הנוטפים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully