- 1. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
-
- 2. שוטפים את תפוחי האדמה, מייבשים ומניחים בתבנית. מתבלים ב-2 כפות שמן זית ומלח ומכניסים לתנור ל-40 דקות או עד ריכוך וסכין נכנסת בקלות לאמצע התפוד.
-
- 3. בינתיים מוציאים את הסטייקים מהמקרר לטמפ' החדר.
-
- 4. פותחים חתך בכל סטייק באמצעו לא עד הסוף, על מנת לקבל מעין סנדביץ'. משטחים את הנתח כמו פרפר ודופקים עליו קלות עם פטיש שניצלים.
-
- 5.מניחים פרוסת ברי במרכז כל סטייק כך שיתקבלו ארבעה 'סנדביצ'ים' עשויים בשר ובמרכז כל אחד מהם פרוסת גבינה.
-
- 6. מחממים גריל או מחבת פסים, מתבלים את הבשר במלח ופלפל שחור גרוס, מברישים במעט שמן זית ומניחים על הגריל או המחבת החמה.
-
- 7. אחרי 5 דקות מסובבים את הסטייקים ב- 45 מעלות וצורבים את הדופן שלהם כ-5 דקות נוספות והופכים בעדינות לצד השני לצריבה של עוד 5 דקות. מומלץ להגיש את הבשר כשהוא במידת עשייה מידיום ריר עד מדיום. חימום יתר יגרום יובל לגבינה נמסה ושרופה.
-
- 8. ההגשה: חוצים את תפוחי האדמה האפויים ונותנים להם צריבה עם מעט מלח על הגריל או במחבת הפסים. מגישים לצד הסטייקים הנוטפים.