- 1. מכינים ביסקוויטים: במיקסר עם גיטרה מערבבים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת מרקם חלק.
- 2. מוסיפים את הקמח, הקורנפלור והמלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק הומוגני. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
- 3. מרדדים את הבצק הקר על שיש מעט מקומח לעובי של 0.5 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ.
- 4. מניחים על מגש עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות לרבע שעה.
- 5. מכינים מרנג: בבן מארי מערבבים סוכר, חלבון ווניל עד להמסת הסוכר (כ40-45 מעלות). מוסיפים את הג'לטין המומס לתערובת ומערבבים.
- 6. מעבירים למיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב אבל עדיין חמים ורך. בסיום ההקצפה מזלפים מעל הביסקוויט את המרנג ומכניסים למקרר להתייצבות.
-
- 7. הציפוי: ממיסים שוקולד ומערבבים עם השמן. מוסיפים ברס או אגוזים קצוצים. טובלים את הקרמבו ומניחים על נייר אפייה להתייצבות.