- 1.הכנת המילוי: מחממים במחבת מעט שמן קנולה ומטגנים את הבצלים עד הזהבה.
- 2. מוסיפים את התבלינים ונותנים להם טיגון קצר עם הבצלים על מנת שטעמם ייפתח.
- 3. מוסיפים את קוביות הדלעת והגזר וממשיכים לאדות עם התבלינים והבצל עד ריכוך. אם הירקות מתייבשים מוסיפים מעט מים רותחים כדי למנוע חריכה. מתבלים במלח ופלפל ומשאירים בצד שיצטנן.
- 4.הכנת הבצק: במיקסר עם וו לישה לשים קמח, מיונז ומלח ומוסיפים מים בהדרגה ולפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד. הבצק מוכן ישר, אבל רצוי לרסס במעט תרסיס שמן כי יש לו נטייה להתייבש.
- 5. מחלקים את הבצק ל-3-4 חלקים ויוצרים מכל אחד גליל בקוטר 3-4 ס"מ. בעזרת קלף או גב סכין חותכים את הגליל לחתיכות באורך 3 ס"מ בערך (2 אצבעות). כל חתיכה פותחים לעיגול בעזרת מערוך על משטח לא מקומח. מרססים מעט בתרסיס שמן את החתיכות שלא עובדים איתן כדי שלא יתייבשו.
- 6. ממלאים במרכז כל עיגול כף מהמלית וסוגרים לצורת משולש בדומה לאוזן המן סגורה.
- 7. מניחים את המאפים על תבנית מרופדת בנייר אפיה על הצד של הסגירה. מברישים בביצה ומפזרים מעט שומשום.
- 8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, כ-30 דקות, עד שהכיסונים זהובים ומבריקים