וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתח קצבים

חמודי דבאח ממשפחת הקצבים המפורסמת מכין נתח קצבים על מצע גזרים צבעוניים

מתכון מאת: מערכת וואלה

נתח קצבים על מצע גזרים צבעוניים. אסף אמברם,
נתח קצבים על מצע גזרים צבעוניים/אסף אמברם

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-3 מנות
  • 800 גרם נתח קצבים (מהחלק הדק), חתוך ל-6 חתיכות גדולות
  • 5-6 גזרים בגודל בינוני (מומלץ לשלב גזרים בכמה צבעים אם מוצאים), קלופים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. חותכים את הגזרים ל-3-4 חתיכות לרוחב, ואך חותכים חתיכות אלו לרבעים לאורך. מעבירים לקערה, מתבלים במלח, פלפל ו-2 כפות שמן זית. מערבבים היה, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה בשכבה אחת ואופים 30-40 דקות או עד ריכוך.
  • 3. מושחים את נתח הקצבים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  • 4. מחממים מחבת כבדה מעל להבה גבוהה 2-3 דקות עד שהיא לוהטת. צורבים את הנתחים במחבת בשני סבבים, 3-4 דקות מכל צד (תלוי בעובי הנתח) עד הזהבה יפה.
  • 5. מגישים את נתח הקצבים עם הגזרים האפויים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully