- 1. משרים את האורז בהרבה מים כשעה וחצי (במקביל לבישול הבשר).
- 2. מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים את קוביות הבצל 10 דקות עד הזהבה קלה. מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד כ-10 דקות, עד שהוא משנה את צבעו.
- 3. מוסיפים את המים, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה.
- 4. מבשלים מעל להבה בינונית כשעה וחצי או עד שהבשר נימוח.
- 5. שוטפים ומסננים את האורז. מוסיפים את האורז, הירוקים הקצוצים ושבבי הצ'ילי לסיר, מערבבים היטב ומביאים שוב לרתיחה. אם צריך, מוסיפים מים לכיסוי האורז ב-1 ס"מ.
- 6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים מעל להבה בינונית-נמוכה 20-30 דקות או עד שהאורז מבושל. מכבים את האש, משהים 5 דקות לפני שפותחים ומגישים.