- 1. בסיר בינוני מחממים את שמן הזית, מוסיפים חצי מכמות הבשר וצורבים עד השחמה כ-3-2 דקות מכל צד. מוציאים את הבשר לצלחת, צורבים באותו אופן את שאר החתיכות ומוציאים גם אותו.
- 2. מוסיפים לסיר בו צרבנו את הבשר את הבצל ומטגנים מעל להבה גבוהה במשך 6-5 דקות, עד שמתחיל להזהיב.
- 3. מוסיפים גם את הארטישוק הירושלמי, התבלינים, הזיתים והסוכר. מביאים לרתיחה, ומחזירים את הבשר הצרוב.
- 4. יוצקים מים עד גובה המרכיבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים שוב לרתיחה.
- 5. מעבירים לאש קטנה ומבשלים עם מכסה במשך שעתיים או עד שהבשר נימוח. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח וסוכר. מגישים לצד אורז.