- 1. מעסים את תפוחי האדמה בשמן זית, מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפיה ואופים בחום של 200 מעלות, 40 דקות או עד הזהבה (פעולה זו מחליפה טיגון עמוק).
-
- 2. בשמן הזית שנותר צורבים את נתחי הבקר בסיר בינוני כ- 3-4 דקות מכל צד או עד השחמה ומוציאים.
-
- 3. באותו הסיר בו נצרב הבשר מטגנים עכשיו את הבצל עד הזהבה תוך בחישה.
-
- 4. מחזירים לסיר עם הבצל את הבשר ומוסיפים את תפוחי אדמה האפויים ושיני השום. מתבלים במלח פלפל ופפריקה.
-
- 5. יוצקים 1/2 כוס מים (לא יותר) ומביאים לרתיחה.
-
- 6. מכסים את הסיר ומבשלים מעל להבה נמוכה שעתיים או עד שהבשר נימוח. אם הסיר והמכסה מתאימים לתנור, ניתן להכניס לתנור שחום של 150 מעלות.