קדירת עוף בסגנון אתיופי

אבי ביטון מפרגן למסעדת גוג'ו המופלאה ברחובות ויוצר מנת עוף מתובלת ועזת טעם

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • כמות: 3-4 סועדים
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 3 בצלים גדולים קצוצים קטן מאוד
  • 6 שוקי עוף
  • 6 ביצים קשות קלופות
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1/4 כפית הל
  • 2 כפות פפריקה חריפה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב עם שמן מטגנים את הבצלים הקצוצים עד הזהבה.
  • 2. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן ביחד על אש קטנה כ- 2 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
  • 3. מסדרים מעל הבצל המתובל, את שוקי העוף והביצים ומוסיפים מים כמעט עד כיסוי (בערך 2 כוסות).
  • 4. מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה, מכסים ומבשלים כשעה ורבע.
  • פילאף גרוזיני עם כבש

  • תבשיל גולאש עם ממליגה

  • מתכון לחמין בוכרי

  • עוף וכרוב בתבנית אחת

  • אורז טורקי עם עוף וארטישוק

  • סלט ויטנאמי עם עוף צלוי

  • שוקי עוף עם בטטה וסלק

  • מקלובה פתיתים

  • מקלובה של אינס שילת ינאי

  • מרק תימני של תמר קפלינסקי

  • פאד תאי

  • עוף צלוי עם שומר

  • סטייק פרגית ברוטב יין ובצלים

  • חזה עוף וסטייק חציל במחבת

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully