וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדירת עוף בסגנון אתיופי

אבי ביטון מפרגן למסעדת גוג'ו המופלאה ברחובות ויוצר מנת עוף מתובלת ועזת טעם

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • כמות: 3-4 סועדים
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 3 בצלים גדולים קצוצים קטן מאוד
  • 6 שוקי עוף
  • 6 ביצים קשות קלופות
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1/4 כפית הל
  • 2 כפות פפריקה חריפה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב עם שמן מטגנים את הבצלים הקצוצים עד הזהבה.
  • 2. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן ביחד על אש קטנה כ- 2 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
  • 3. מסדרים מעל הבצל המתובל, את שוקי העוף והביצים ומוסיפים מים כמעט עד כיסוי (בערך 2 כוסות).
  • 4. מביאים לרתיחה, מעבירים לאש קטנה, מכסים ומבשלים כשעה ורבע.
  • פילאף גרוזיני עם כבש

  • תבשיל גולאש עם ממליגה

  • מתכון לחמין בוכרי

  • קציצות עוף ברוטב עגבניות

  • סלט עוף וירקות אסייתי

  • ספגטי פרימוורה

  • עוף ותפוחי אדמה בשקית קוקי

  • עוף עם ארטישוק בתנור

  • סופריטו עוף ולפת

  • כנפיים עם פרחי כרובית

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

  • קדירת עוף, ערמונים ופטריות שיטאקי מיובשות

  • סלט ישראלי עם פרגיות

  • פרגיות עם בטטות וערמונים בתנור

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully