- 1. מחממים שמן בסיר גדול ועמוק (רצוי מברזל יצוק) ומקרמלים את הגזרים על אש בינונית כ-15 דקות תוך ערבוב. 
 - 2. מכניסים גם את חלקי הבשר לסיר וצורבים מכל הצדדים עד השחמה. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
 - 3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, הדבש ו-3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
 - 4. שופכים פנימה את האורז, 2 כוסות מים רותחים, המלח הגס והפלפל השחור. מערבבים.
 - 5. מסדרים את תפוחי האדמה והביצים הקשות מעל. למוודאים שהמים מכסים את הכל, ואם לא מוסיפים מים במידת הצורך.
 - 6. מבשלים כ-20 דקות עם מכסה, מסירים מהאש עוטפים את הפתח בנייר אלומיניום, מעליו מניחים את המכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות. ל-30 דקות.
 - 7. מורידים את טמפ' התנור ל-100 מעלות וממשיכים לצלות כל הלילה.