מתכונים חמים

חמין ברזילאי

הגרסה הברזילאית לתבשיל החמין המסורתי כוללת - כמו בכל דבר בברזיל - הרבה מאוד בשר. המתכון באדיבות השף מיקי זוארץ, ממעדניית "בלדי".

מתכון מאת: מיקי זוארץ, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

קדירה

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-5 מנות:
  • 1 ק"ג שעועית שחורה
  • 8 תפוחי-אדמה בינוניים חתוכים לפרוסות עבות
  • 8 גזרים חתוכים גס
  • 8 בצלים
  • 5 עלי דפנה
  • 3 כפות שמן זית
  • כ-1 ק"ג נתחי עוף (כרעיים)
  • 750 גרם צלעות בקר
  • 500 גרם נקניקיות צ'וריסוס
  • 10 שיני שום טרי (5 שיניים שלמות ו-5 שיניים כתושות)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. את השעועית משרים למשך לילה. מכניסים לסיר ומבשלים בכמות כפולה של מים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה מאוד כשעה וחצי או עד שהשעועית מתרככת. מערבבים מדי פעם.
  • 2. מוסיפים לשעועית את תפוחי-האדמה, הגזרים, רבעי הבצלים ועלי הדפנה, מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
  • 3. במחבת גדולה מחממים את השמן ומשחימים (לפי הסדר) את נתחי העוף והבשר, הנקניקיות, הבצל הקצוץ והשום.
  • 4. מעבירים הכול לסיר השעועית והירקות, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד חמש שעות לפחות או מציבים על פלטה חשמלית או בתנור בחום נמוך ללילה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully