פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חמין מקרוני של חיים כהן

      מתכון מתוך התוכנית "אוכל זה כל הסיפור" של השף ניר צוק בהן ליווה 4 שפים אל מחוזות ילדותם

      39 מדרגים / 2.61 כוכבים

      יואו איזה טעים ומנחם בחורף
      יואו איזה טעים ומנחם בחורף

      מצרכים

        • מצרכים

        • 500 גרםמקרוני חבילה אחת
        • 1 עוף שלם מפורק
        • חופןמלח
        • חופןפלפל
        • ½ כוסשמן

      אופן ההכנה

        איך מכינים חמין מקרוני של חיים כהן ?

      • מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים עד שהם מוכנים למחצה
      • מחממים בסיר שמן, מתבלים את העוף ומזהיבים אותו מכל הצדדים. מניחים אותו בצד
      • יוצקים את השמן מטיגון העוף על הפסטה ומערבבים היטב את השמן בפסטה
      • מניחים שכבה דקה מהפסטה בתחתית הסיר, עליה מסדרים את העוף ומוסיפים את שאר הפסטה. מוסיפים 1/3 כוס מים (רצוי מאלו בהם בושלה הפסטה) מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומשאירים את התבשיל על האש לפחות שלוש שעות או על פלטת שבת כל הלילה
      • טיפ: רוצים גם ביצים חומות? הוסיפו מעל הכל ביצים וכסו את הסיר בתאבון

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -