פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל עוף עם כרובית

      הבסיס לתבשיל האלו-גובי הצמחוני שמקורו בצפון הודו הם פרחי כרובית ותפוחי אדמה עטופים בתבלינים ארומטיים. אנחנו הוספנו לו עוף שחום וקיבלנו ארוחה עשירה שכיף להגיש לצד אורז לבן.

      9 מדרגים / 3 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • כמות: עבור 4 מנות
      • 4 כרעי עוף שגדל ללא אנטיביוטיקה (או 8 שוקיים), ללא עור
      • 4 כפות שמן
      • 1 כפית זרעי כמון שלמים
      • 1/2 כפית כורכום
      • 1 כרובית קטנה מחולקת לפרחים קטנים חלוטים במים רותחים
      • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 3 ס"מ
      • 1 כפית כמון טחון
      • 1 כפית כוסברה טחונה
      • 1/4 כפית צ'ילי יבש טחון
      • מלח ופלפל
      • 1 כוס מרק עוף צח או מים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים בסיר רחב ונמוך שוליים 2 כפות שמן ומוסיפים את זרעי הכמון, הכורכום ואת חלקי העוף. מטגנים כ-10 דקות מכל הצדדים, עד שהם נצבעים יפה. מוציאים מהסיר.
      • 2. מוסיפים לסיר את 2 כפות השמן הנותרות ומטגנים את פרחי הכרובית וקוביות תפוחי האדמה יחד דקה -שתיים.
      • 3. מתבלים בכמון טחון, כוסברה, עוד רבע כפית כורכום, צ'ילי, מלח ופלפל ומערבבים כך שהירקות יצופו בתבלינים.
      • 4. מחזירים לסיר את נתחי העוף, יוצקים כוס מרק או מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-40 דקות לפחות או עד שהעוף עשוי לחלוטין. מגישים עם אורז לבן.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -