- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מניחים את נתח השייטל בקערה, משמנים מכל הכיוונים בשמן זית (2-3 כפות) ומתבלים במלח (בעדינות, הנתח עובר המלחה במהלך ההכשרה).
- 3. צורבים את הנתח במחבת פסים חמה או מחבת ברזל יצוק 3-4 דקות מכל צד (שימו לב שיש 3-4 צדדים לנתח) עד הזהבה.
- 4.מתבלים את פלחי הבטטה והדלורית בשמן זית (2-3 כפות) מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים בעדינות. מסדרים בתבנית עם נייר אפיה את ענפי הטימין, מעליהם את הבטטה והדלורית ומעל מניחים את השייטל הצרוב.
- 5. צולים כ-25 דקות או עד שהנתח מגיע לדרגת מדיום (אדמדם) במרכזו והירקות רכים. מוציאים מהתנור.
- 6. יוצקים מעל הנתח רכז רימונים, נותנים לו לנוח לפחות 20 דקות ורק אז פורסים את הרוסטביף ומגישים יחד עם הירקות הכתומים.