- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. פורסים את הדלעת הקלופה בעזרת מנדולינה לפרוסות דקות וברחוב שיתאים לתבנית אינגליש קייק.
- 3. מכניסים את פרוסות הדלעת לקערה עם שמנת מתוקה מתובלת במלח ופלפל ודואגים שכל הפרוסות יצופו היטב בשמנת המתובלת.
- 4. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה, מסדרים שכבה של דלעת עטופה בשכבה דקה של שמנת מעל ג'יבנה, עלי זעתר ושוב דלעת. ממשיכים לסדר שכבות עד הסוף
- כשכל הזמן מקפידים להדק את השכבות זו לזו.
- 5. אופים בתנור כ-30 דקות או שמאפה הדלעת מזהיב ומשחים והדלעת רכה לחלוטין. מקררים לפחות שעה לפני שמחלצים מהתבנית כדי למנוע התפרקות המאפה. לפני ההגשה ניתן לחמם בתנור וניתן להגיש גם בטמפ' החדר.