וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס דלעת פקאן

מאפינס שמתאימים ליום רגיל ולחג הלואין

מתכון מאת: טליה רסנר, מערכת וואלה

קינוחי הלואין. אפיק גבאי
קינוחי הלואין

מצרכים למתכון

  • ל-18 מאפינס:
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 57 גרם שמן קנולה (כרבע כוס)
  • 56 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 245 גרם מחית דלעת (ניתן לקנות בחנויות אפייה מובחרות את חומר הגלם המיובא מארה"ב, לחילופין אפשר לבשל דלעת במים וכשהיא רכה וקרה להעביר למעבד מזון ולעבד עד שנוצרת מחית אחידה)
  • 2 ביצים
  • 415 גרם קמח (3 כוסות פחות כפית)
  • 2 גרם מלח (שליש כפית)
  • 4 גרם סודה לשתיה (כפית גדושה)
  • 2 גרם אבקת אפייה (כפית מחוקה)
  • 9 גרם קינמון (כף)
  • 2 גרם ג'ינג'ר טחון (חצי כפית)
  • 1 גרם אגוז מוסקט (רבע כפית)
  • 100 גרם פקאנים קלויים קצוצים
  • לקישוט:
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • 2. בקערת מיקסר מערבבים את החמאה, הסוכר והשמן על מהירות גבוהה עד שהתערובת נעשית אוורירית.
  • 3. מוסיפים את הדלעת והביצים ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
  • 4. מנפים את הקמח ושאר המרכיבים היבשים בקערה. מוסיפים אותם לתערובת הרטובה. מערבבים עד שהתערובת נעשית אחידה. מוסיפים פקאנים. אופים 20-22 דקות.
  • 5. מניחים את המאפינס להתקרר בתבנית כ-15 דק.
  • 6. מוציאים את המאפינס מהתבנית ומפזרים מעל מעט אבקת סוכר לקישוט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully