פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מאפינס דלעת פקאן

      מאפינס שמתאימים ליום רגיל ולחג הלואין

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קינוחי הלואין (אפיק גבאי)
      קינוחי הלואין (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-18 מאפינס:
      • 1/2 1 כוסות סוכר
      • 57 גרם שמן קנולה (כרבע כוס)
      • 56 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
      • 245 גרם מחית דלעת (ניתן לקנות בחנויות אפייה מובחרות את חומר הגלם המיובא מארה"ב, לחילופין אפשר לבשל דלעת במים וכשהיא רכה וקרה להעביר למעבד מזון ולעבד עד שנוצרת מחית אחידה)
      • 2 ביצים
      • 415 גרם קמח (3 כוסות פחות כפית)
      • 2 גרם מלח (שליש כפית)
      • 4 גרם סודה לשתיה (כפית גדושה)
      • 2 גרם אבקת אפייה (כפית מחוקה)
      • 9 גרם קינמון (כף)
      • 2 גרם ג'ינג'ר טחון (חצי כפית)
      • 1 גרם אגוז מוסקט (רבע כפית)
      • 100 גרם פקאנים קלויים קצוצים
      • לקישוט:
      • אבקת סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
      • 2. בקערת מיקסר מערבבים את החמאה, הסוכר והשמן על מהירות גבוהה עד שהתערובת נעשית אוורירית.
      • 3. מוסיפים את הדלעת והביצים ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
      • 4. מנפים את הקמח ושאר המרכיבים היבשים בקערה. מוסיפים אותם לתערובת הרטובה. מערבבים עד שהתערובת נעשית אחידה. מוסיפים פקאנים. אופים 20-22 דקות.
      • 5. מניחים את המאפינס להתקרר בתבנית כ-15 דק.
      • 6. מוציאים את המאפינס מהתבנית ומפזרים מעל מעט אבקת סוכר לקישוט.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -