סלט בצלים

השף ברק יחזקאלי מוסיף לשולחן המסורתי רעננות פראית עם סלט בצלים צלויים בשלושה צבעים מתובל באגוזי מלך ומיץ הדרים

מתכון מאת: מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • 2 בצלים סגולים
  • 2 בצלים לבנים
  • 2 בצלים ירוקים
  • שמן זית
  • שבבי צ'ילי אדום חריף (לפי הטעם)
  • 3 שיני שום
  • חופן אגוזי מלך
  • מיץ מבערך 1/2 תפוז
  • מיץ מבערך 1/2לימון
  • 4 כפות סויה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצלים לפלחים (רבעים) ואת הבצל הירוק לחתיכות באורך 4 ס"מ.
  • 2. מלהיטים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית את פלחי הבצל הלבן והסגול וצורבים היטב.
  • 3. מפזרים מעל הבצלים את הצ'ילי, השום ואגוזי מלך ומקפיצים.
  • 4. מוסיפים את הבצל הירוק וסוחטים מעל הכל את התפוז, הלימון ומזלפים מעט מהסויה.
  • 5. מערבבים ומגישים חם. מומלץ בתוך המחבת עצמה.
  • רטטוי קלאסי עם זוקיני, חציל, בצל, ואורגנו

  • צבעוני ושמח: סלט בורגול וסלק

  • סלט מלפפונים ופאקוס עם חיטה

  • סלט חסה ואנדיב בוינגרט פטל ודבש

  • גמבה מרוקאית

  • בול טונה וירוקים

  • סלט ברוקולי וגרגירי חומוס ברוטב טחינה

  • טרטר סלק ועדשים מנומרות

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • סלט ישראלי עם פרגיות

  • סלט "כל העגבניות"

  • סלט ביצים קליל ופשוט

  • סלט פסטה איטלקי

  • סלט עוף וירקות אסייתי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully