סלט בצלים
השף ברק יחזקאלי מוסיף לשולחן המסורתי רעננות פראית עם סלט בצלים צלויים בשלושה צבעים מתובל באגוזי מלך ומיץ הדרים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 בצלים סגולים
- 2 בצלים לבנים
- 2 בצלים ירוקים
- שמן זית
- שבבי צ'ילי אדום חריף (לפי הטעם)
- 3 שיני שום
- חופן אגוזי מלך
- מיץ מבערך 1/2 תפוז
- מיץ מבערך 1/2לימון
- 4 כפות סויה
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבצלים לפלחים (רבעים) ואת הבצל הירוק לחתיכות באורך 4 ס"מ.
- 2. מלהיטים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית את פלחי הבצל הלבן והסגול וצורבים היטב.
- 3. מפזרים מעל הבצלים את הצ'ילי, השום ואגוזי מלך ומקפיצים.
- 4. מוסיפים את הבצל הירוק וסוחטים מעל הכל את התפוז, הלימון ומזלפים מעט מהסויה.
- 5. מערבבים ומגישים חם. מומלץ בתוך המחבת עצמה.