פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט בצלים

      השף ברק יחזקאלי מוסיף לשולחן המסורתי רעננות פראית עם סלט בצלים צלויים בשלושה צבעים מתובל באגוזי מלך ומיץ הדרים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • 2 בצלים סגולים
      • 2 בצלים לבנים
      • 2 בצלים ירוקים
      • שמן זית
      • שבבי צ'ילי אדום חריף (לפי הטעם)
      • 3 שיני שום
      • חופן אגוזי מלך
      • מיץ מבערך 1/2 תפוז
      • מיץ מבערך 1/2לימון
      • 4 כפות סויה

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הבצלים לפלחים (רבעים) ואת הבצל הירוק לחתיכות באורך 4 ס"מ.
      • 2. מלהיטים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית את פלחי הבצל הלבן והסגול וצורבים היטב.
      • 3. מפזרים מעל הבצלים את הצ'ילי, השום ואגוזי מלך ומקפיצים.
      • 4. מוסיפים את הבצל הירוק וסוחטים מעל הכל את התפוז, הלימון ומזלפים מעט מהסויה.
      • 5. מערבבים ומגישים חם. מומלץ בתוך המחבת עצמה.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -