וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בצלים

השף ברק יחזקאלי מוסיף לשולחן המסורתי רעננות פראית עם סלט בצלים צלויים בשלושה צבעים מתובל באגוזי מלך ומיץ הדרים

מתכון מאת: מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 2 בצלים סגולים
  • 2 בצלים לבנים
  • 2 בצלים ירוקים
  • שמן זית
  • שבבי צ'ילי אדום חריף (לפי הטעם)
  • 3 שיני שום
  • חופן אגוזי מלך
  • מיץ מבערך 1/2 תפוז
  • מיץ מבערך 1/2לימון
  • 4 כפות סויה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצלים לפלחים (רבעים) ואת הבצל הירוק לחתיכות באורך 4 ס"מ.
  • 2. מלהיטים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית את פלחי הבצל הלבן והסגול וצורבים היטב.
  • 3. מפזרים מעל הבצלים את הצ'ילי, השום ואגוזי מלך ומקפיצים.
  • 4. מוסיפים את הבצל הירוק וסוחטים מעל הכל את התפוז, הלימון ומזלפים מעט מהסויה.
  • 5. מערבבים ומגישים חם. מומלץ בתוך המחבת עצמה.
  • רטטוי קלאסי עם זוקיני, חציל, בצל, ואורגנו

  • צבעוני ושמח: סלט בורגול וסלק

  • סלט ירקות וחומוס תאילנדי

  • סלט ביצים פיקנטי

  • סלט מלפפונים מרענן

  • אורז, טופו וירקות בחמאת בוטנים

  • ירקות שורש כבושים

  • ירקות מוחמצים

  • סלט חם של ארטישוק וזיתים

  • פלאפל עם חציל קלוי

  • סלט עדשים שחורות ובטטה

  • סלט עוף וירקות אסייתי

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • סלט כרוב צבעוני

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully