וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת פאדג' כשרה לפסח

אבי ביטון מגיע לשפיז, בית הספר החדש לבישול וקונדיטריה שנפתח בפתח תקווה, ויחד עם הבלוגרית שירה נוסבוים מפרגן במתכון לעוגת שוקולד פאדג' כשרה לפסח

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • כמות: לעוגת שוקולד בקוטר 22 ס"מ
  • 120 גרם שוקולד מריר
  • 70 גרם (3/4 כוס פחות כף) שמן קוקוס
  • 100 גרם (1 כוס) שקדים טחונים
  • 30 גרם (3 כפות) קורנפלור
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 4 חלמונים
  • 80 גרם (1/2 כוס פחות כף) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 4 חלבונים
  • 30 גרם (2 כפות) סוכר
  • לציפוי וקישוט:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 20 גרם (כף גדושה) שמן קוקוס
  • 100 גרם שקדים פרוסים/מקלות שקדים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים רינג בקוטר 22 ס"מ עטוף בנייר אפייה.
  • 2. בקערה גדולה על בן מארי (או בפולסים של 30 שניות במיקרוגל) ממיסים יחד שוקולד ושמן קוקוס ומערבבים.
  • 3. מוסיפים אבקת שקדים, ומערבבים היטב. מוסיפים את הקורנפלור, אבקת האפייה והסודה לשתייה ושוב מערבבים.
  • 4. בקערה נפרדת טורפים יחד חלמונים, 80 גרם סוכר, קורט מלח ותמצית וניל ומאחדים יחד עם תערובת השוקולד.
  • 5. בקערה נוספת מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף רך ומוסיפים 30 גרם סוכר. וממשיכים להקציף על לקבלת גבעות קצף יציבות.
  • 6. מקפלים את הקצף אל תערובת השוקולד בעזרת מרית (לקקן) בשלושה שלבים.
  • 7. מעבירים בעדינות לתבנית המשומנת ואופים למשך 35-40 דקות, עד שסכין במרכז העוגה יוצאת לחה.
  • 8. ממיסים יחד שוקולד ושמן קוקוס על בן מארי (או בפולסים של 30 שניות במיקרוגל) ומצפים את העוגה.
  • 9. מקשטים עם שבבי שקדים.
  • עוגת מוס שוקולד לבן ופיסטוק

  • עוגת קונקורד לפסח

  • פבלובה תותים

  • ארטיק שוקולד וטחינה

  • פבלובה מוס שוקולד

  • בראוניז מתכון בסיסי

  • עוגת גלידה בשני טעמים

  • מילקי שוקולד - קפה

  • עוגת גלידה עוגיות

  • עוגת כדורי שוקולד וקוקוס (שוקוקוס)

  • טארט שוקולד וקרמל מלוח

  • בבקה שוקולד

  • חטיף שוקולד וחמאת בוטנים

  • פאי פקאן ושוקולד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully