סלט עדשים וסלק

לכבוד החג משתפות אותנו נשות המיזם הקולינרי נשים מבשלות במתכון לסלט עדשים וסלק עם אגוזי מלך

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלט עדשים מונבטות של נשים מבשלות. דרור עינב
סלט עדשים מונבטות של נשים מבשלות

מצרכים

  • 500 גרם עדשים שחורות מונבטות או מבושלות (במידה ואין זמן להנביט)
  • 2 סלקים מבושלים ומקולפים
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 1/2 כוס חמוציות קצוצות
  • 2 כפיות סילאן
  • 1/4 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1.עדשים מונבטות: יומיים לפני ההגשה משרים את העדשים במים קרים ל-4-6 שעות. מעבירים למסננת ומשאירים בתוכה את העדשים הלחות ליום שלם. אחרי 24 שעות הן יתחילו לנבוט, במידה והעדשים נראות יבשות שוטפים אותן מעט במים. אחרי שנבטו ניתן לשמור אותן בקופסה במקרר.
  • 2. חותכים את הסלקים המבושלים לקוביות.
  • 3. מערבבים את העדשים עם קוביות הסלק, אגוזי המלך, החמוציות, הסילאן, המלח ושמן הזית. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully