- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
- 2. מערבבים בקערה קמח, קקאו, סודה ומלח ושמים בצד.
- 3. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית: חמאה רכה, שמן וסוכר. מוסיפים תוך כדי את הביצים אחת אחת עד שמתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים וניל חומץ וצבע מאכל.
- 4. מאטים את מהירות המיקסר ומוסיפים לסירוגין בשתיים שלוש פעמים את הקמח והחלב (מתחילים בקמח ומסיימים בקמח) עד לקבלת תערובת אחידה. לדאוג שהתערובת נראית נוזלית.
- 5. יוצקים את המסה לתבניות באופן שווה ואופים כ-15 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. מקררים.
- 6. מכינים את העוגות למילויי וציפוי: במידה ואפינו 2 עוגות, חוצים את העוגות ל-2 כך שתתקבלנה 4 שכבות.
- 7. מכינים את הקרם ומצפים: מקציפים יחד גבינת שמנת, שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג לקבלת קרם יציב אך לא נוקשה.
- 8. מניחים שכבה ראשונה מצפים את פניה בקרם מניחים שכבה נוספת ומצפים בקרם, באותה שיטה ממשיכים עד שכל השכבות מצופות, מצפים את העוגה סביב בקרם.
- 9. מקשטים בשבבי שוקולד לבן, מקררים כ-2-3 שעות לפחות ופורסים כשהעוגה קרה.