- 1. הכנת הפורי: מערבבים סולת ומלח ומתחילים להוסיף מים -כל פעם קצת, עד שנספג. לשים עד לקבלת בצק מעט קשה אבל גמיש. עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-15 דקות.
- 2. לוקחים חתיכה מהבצק, מרדדים לעלה דק וקורצים עיגולים קטנים.
- 3. מחממים שמן עמוק בסיר, זורקים את עיגולי הבצק לשמן החם וממתינים עד שהם צפים ומתנפחים. ניתן להפוך אותם בעזרת כף מחוררת כך שיזהיבו משני הצדדים. מוצאים למסננת. צריך לפעמים לנסות כמה פעמים עד שזה מצליח.
- 4. המילוי: שוטפים את המש ומסננים. מחממים שמן בסיר, מוסיפים את גרגירי החרדל וברגע שהם מתחילים להתפצפץ, מוסיפים את עלי הקארי (זהירות לא לשרוף) ומיד מוסיפים את המש, המלח והכורכום ומערבבים.
- 3. יוצקים כחצי כוס מים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 15 דקות בערך או עד ריכוך. מערבבים מדי פעם ואם יש צורך מוסיפים קצת מים.
- 4. הפני (הרוטב): בסיר קטן על אש בינונית מבשלים את ממרח התמרים והתמרהינדי עד שהם נמסים ומתאחדים. מסירים ישר מהאש כדי שלא יישרף.
- 5. מערבבים בקערה את תערובת התמרים הנוזלית עם שאר המרכיבים, חוץ מהמים הקרים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים הקרים (אמור להיות דליל), טועמים ומתקנים את התיבול.
- 6. הרכבת המנה: ניתן להגיש קערה מלאה בפורי המטוגנים בה כל אחד לוקח פורי, עושה בו חור בעזרת לחיצה קטנה עם הבוהן במרכזו, ממלא במילוי, יוצק מעט מהנוזל המתובל ואוכל. או שמגישים אותם כבר ממולאים וכל אחד יוצק לעצמו מעט מהרוטב לפני הביס. ניתן גם להניח מעל המילוי מעט מקלוני חומוס דקיקים שמוסיפים עוד פריכות.