- 1.הכנת הבצק: מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים את המלח, הביצה, השמן והמים ולשים עד לקבלת בצק רך.
- 2. מכסים את הבצק בניילון ניצמד ומניחים בצד למנוחה של שעה. לאחר כשעה לשים שוב את הבצק ושמים למנוחה לשעה נוספת.
- 3.הכנת המילוי: בווק או במחבת כבדה עם מעט שמן מטגנים את הבצל בנפרד ואת האנטריקוט.
- 4. מערבבים יחד את הבצל עם האטריקוט, מוסיפים את שומן הכבש הקצוץ, מתבלים במלח ופלפל ומניחים במסננת כדי שיגיר נוזלים.
- 5.מילוי הסמוסה: מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר של כוס זכוכית, מניחים כף מהמלית וסוגרים לחצי. צובטים את הקצוות היטב.
- 6. מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את כיסוני הסמוסה הממולאים עד להשחמה ומעבירים למסננת או נייר סופג.
- 7.הסלסה: מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלסה, מתבלים במלח ופלפל. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים עם הסמוסות החמות.