- 1. מערבבים בקערה גדולה יין ושמן זית. מוסיפים בהדרגה את הקמח תוך ערבוב מתמיד בעזרת הידיים, בתנועות מעגליות. ממשיכים לערבב ולהוסיף קמח ולשים עד שהבצק מתאחד לכדי תערובת רכה ודביקה עם בצק גמיש מספיק לעבוד אתו.
-
- 2. מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח. מתחילים ללוש את הבצק עם הידיים. אם הוא דביק מדי מוסיפים עוד קורט קמח, בכל פעם, עד שאפשר לעבוד אתו. מעבדים את הבצק 3-5 דקות עד למרקם חלק ללא גבשושיות.
-
- 3. בקערה מערבבים את כל חומרי המוסטרדה.
-
- 4. חותכים חתיכה קטנה מהבצק בגודל כדור פינג פונג. מגלגלים לצורה אובלית מוארכת של רוחב של 2 סנטימטר וארבעה סנטימטר אורך. חשוב שבבצק לא יהיו חורים.
-
- 5. מניחים כפית במרכז הבצק ומקפלים את החלק העליון לחלק התחתון. מצמידים ומהדקים היטב כדי שהמלית לא תברח. לאחר מכן עוברים על שולי הבצק עם גלגלת פסטה/קורצן רביולי.
-
- 6. מצמידים את שתי קצוות הבצק לצורת חצי סהר.
-
- 7. אופים 15-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.