וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כיסונים ברגע על המחבת

ביקור אצל דליה אלחדף ממאסטר שף עשה לאבי ביטוןן חשק לאמפנדס. בהשראתם הוא מכין כיסונים ברגע על מחבת, העשויים מבצק הכי פשוט שיש במילוי גבינת פטה וזיתים

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • 1 גביע שמנת חמוצה (27 אחוז)
  • 1 ביצה
  • מלח
  • למילוי:
  • 200 גרם גבינת פטה
  • 1 כף עגבניות מיובשות קצוצות
  • 1 כף זיתים שחורים קצוצים דק
  • שמן זית,, לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הבצק ולשים למרקם חלק ואחיד.
  • עוטפים ושמים במקרר לחצי שעה.
  • 2. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של כדור פינג פונג ומשטחים בעזרת מערוך לעלה בעובי חצי ס"מ.
  • 3. שמים בכל עלה מעט גבינה, זיתים ועגבניות מיובשות, סוגרים לחצי ומהדקים היטב.
  • 4. במחבת חמה יוצקים מעט שמן זית וקולים את המאפה כ-2 דקות מכל צד.
  • גוז'גיזה

  • כיסונים דרוזים ביוגורט

  • עוגת גבינה-אוכמניות קרה

  • בצק עלים במילוי פטריות וגבינות

  • מאפה תפוחים, ריקוטה וג'ינג'ר

  • גביניות פירות יער

  • בואיקוס ממולאים פטה וחציל קלוי

  • קיש תרד וגבינה מלוחה

  • פיצה לבנה עם תפוחי אדמה

  • קראנץ עגבניות מיובשות ומנצ'גו

  • גוז'אר (Gougères)

  • קיש גבינת ברי ואגוזים

  • חצ'פורי בולגרית וזעתר

  • סטרומבולי -מאפה פיצה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully