וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כיסונים ברגע על המחבת

ביקור אצל דליה אלחדף ממאסטר שף עשה לאבי ביטוןן חשק לאמפנדס. בהשראתם הוא מכין כיסונים ברגע על מחבת, העשויים מבצק הכי פשוט שיש במילוי גבינת פטה וזיתים

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • 1 גביע שמנת חמוצה (27 אחוז)
  • 1 ביצה
  • מלח
  • למילוי:
  • 200 גרם גבינת פטה
  • 1 כף עגבניות מיובשות קצוצות
  • 1 כף זיתים שחורים קצוצים דק
  • שמן זית,, לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הבצק ולשים למרקם חלק ואחיד.
  • עוטפים ושמים במקרר לחצי שעה.
  • 2. מחלקים את הבצק לכדורים בגודל של כדור פינג פונג ומשטחים בעזרת מערוך לעלה בעובי חצי ס"מ.
  • 3. שמים בכל עלה מעט גבינה, זיתים ועגבניות מיובשות, סוגרים לחצי ומהדקים היטב.
  • 4. במחבת חמה יוצקים מעט שמן זית וקולים את המאפה כ-2 דקות מכל צד.
  • גוז'גיזה

  • כיסונים דרוזים ביוגורט

  • קיש גבינת ברי ואגוזים

  • מק אנד צ'יז

  • גביניות פירות יער

  • גוז'אר (Gougères)

  • גראטן קולרבי ותפוחי אדמה

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • חצ'פורי בולגרית וזעתר

  • לזניה קולורבי (ללא גלוטן)

  • כריך פוקצ'ה משפחתי

  • קראנץ עגבניות מיובשות ומנצ'גו

  • עוגת גבינה-אוכמניות קרה

  • מאפה תפוחים, ריקוטה וג'ינג'ר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully