- 1.מכינים ויניגרט: טוחנים במעבד מזון או בבלנדר מוט את כל החומרים, למעט השמנים. מזלפים פנימה בהדרגה את השמנים, עד שמתקבלת אמולסיה סמיכה ואוורירית, ממליחים מעט ומצננים מיד במקרר.
- 2. מניחים את פרוסות הגבינה על תבנית צלייה ומכסים כל פרוסה בשכבה אחידה של סוכר דמררה, מניחים בחלק העליון של תנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במצב גריל. צולים כמה דקות, רק עד שמתקרמל (ניתן גם בעזרת ברנר, למי שיש).
- 3. קורעים גס את לבבות החסה, מערבבים בעדינות עם עלי הארוגלה, התרד, התאנים ומעט מהוויניגרט. אין צורך להציף את העלים ברוטב.
- 4. מניחים את הסלט בקערת הגשה, מסדרים מעל את פרוסות גבינת העיזים המקורמלות ומגישים