מתכונים חמים

"ריזוטינו"- רייס פודינג וניל

דייסת אורז לא חייבת להיות כבדה ומשעממת - עם קצת יוזמה והרבה פירות, וניל, חלב קוקוס, תאנים וסוכריות אניס, מקבלים חגיגה לחך ולעיניים.

מתכון מאת: יוגב גרוס, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מל ומישל

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 1/2 כוס אורז עגול
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 פחית חלב קוקוס
  • 1/2 מקל וניל
  • 2 כפות סוכר
  • כ- 6 עלי בזיליקום טריים
  • כף סוכריות אניס (להשיג בחנויות ממתקים)
  • 5-7 תאנים, חתוכות לפרוסות בינוניות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מבשלים את האורז העגול כמו שמבשלים אורז רגיל.
  • 2. בסיר רחב, מביאים את החלב וחלב קוקוס לסף רתיחה. מוסיפים את האורז ומערבבים על להבה נמוכה.
  • 3. חוצים את מקל הווניל לאורכו, מרוקנים את תכולתו ומוסיפים לסיר (גם את המקל וגם את התכולה). מוסיפים סוכר, מערבבים ומבשלים כחצי שעה על להבה נמוכה. מצננים במקרר.
  • 4. עורמים מעט פודינג בקעריות הגשה ומסדרים מלמעלה תאנים, מפזרים מלמעלה סוכריות אניס ומעטרים בעלי בזיליקום.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully