מתכונים חמים

קרפצ'יו תאנים

תאנים טריות, אורגנו, שמן זית וגבינת גורגונזולה. מתכון של השף יוגב ירוס למנה פשוטה, אבל גדולה בטעמים, שעושה שימוש בחומרי גלם טריים

מתכון מאת: יוגב גרוס, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קלי קלות

  • 3 סועדים

בלי להתאמץ ועם הרבה רושם. קרפצ'יו תאנים טריות (צילום: לירז אלה)

מחשבון המרות

מצרכים

    • 5 תאנים טריות
    • 1 ענףאורגנו טרי
    • 5 כפותשמן זית
    • 50 גרםגבינת גורגונזולה
    • מלח אטלנטי
    • פלפל שחור גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים קרפצ'יו תאנים?

  • 1פורסים את התאנים דק ככל האפשר ומסדרים על צלחת הגשה יפה.
  • 2מזליפים מלמעלה שמן זית ומתבלים במעט מלח ומעט מאוד פלפל גרוס.
  • 3מפרידים את עלי האורגנו, מפוררים מעט את הגבינה ומפזרים את שניהם מעל. מגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully