קרפצ'יו תאנים
תאנים טריות, אורגנו, שמן זית וגבינת גורגונזולה. מתכון של השף יוגב ירוס למנה פשוטה, אבל גדולה בטעמים, שעושה שימוש בחומרי גלם טריים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 5תאנים טריות
- 1ענףאורגנו טרי
- 5כפותשמן זית
- 50גרםגבינת גורגונזולה
- מלח אטלנטי
- פלפל שחור גרוס
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים קרפצ'יו תאנים?
- 1פורסים את התאנים דק ככל האפשר ומסדרים על צלחת הגשה יפה.
- 2מזליפים מלמעלה שמן זית ומתבלים במעט מלח ומעט מאוד פלפל גרוס.
- 3מפרידים את עלי האורגנו, מפוררים מעט את הגבינה ומפזרים את שניהם מעל. מגישים.