וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפצ'יו תאנים

תאנים טריות, אורגנו, שמן זית וגבינת גורגונזולה. מתכון של השף יוגב ירוס למנה פשוטה, אבל גדולה בטעמים, שעושה שימוש בחומרי גלם טריים

מתכון מאת: יוגב גרוס, מערכת וואלה

מל ומישל. לירז אלה
בלי להתאמץ ועם הרבה רושם. קרפצ'יו תאנים טריות

מצרכים למתכון

    • 5תאנים טריות
    • 1ענףאורגנו טרי
    • 5כפותשמן זית
    • 50גרםגבינת גורגונזולה
    • מלח אטלנטי
    • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

איך מכינים קרפצ'יו תאנים?

  • 1
    פורסים את התאנים דק ככל האפשר ומסדרים על צלחת הגשה יפה.
  • 2
    מזליפים מלמעלה שמן זית ומתבלים במעט מלח ומעט מאוד פלפל גרוס.
  • 3
    מפרידים את עלי האורגנו, מפוררים מעט את הגבינה ומפזרים את שניהם מעל. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully