קרפצ'יו תאנים
תאנים טריות, אורגנו, שמן זית וגבינת גורגונזולה. מתכון של השף יוגב ירוס למנה פשוטה, אבל גדולה בטעמים, שעושה שימוש בחומרי גלם טריים
בלי להתאמץ ועם הרבה רושם. קרפצ'יו תאנים טריות (צילום: לירז אלה)
מחשבון המרות
- 5 תאנים טריות
- 1 ענףאורגנו טרי
- 5 כפותשמן זית
- 50 גרםגבינת גורגונזולה
- מלח אטלנטי
- פלפל שחור גרוס
איך מכינים קרפצ'יו תאנים?
- 1פורסים את התאנים דק ככל האפשר ומסדרים על צלחת הגשה יפה.
- 2מזליפים מלמעלה שמן זית ומתבלים במעט מלח ומעט מאוד פלפל גרוס.
- 3מפרידים את עלי האורגנו, מפוררים מעט את הגבינה ומפזרים את שניהם מעל. מגישים.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה