- 1. הכנת צ'יפס בטטה: חותכים את הבטטה לפלחים ומבשלים בסיר עם מים רותחים 8-10 דקות עד שהבטטות מתרככות קצת אבל לא לגמרי. מסננים ומקררים.
- 2. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר בגודל בינוני.מצפים בזהירות את פלחי הבטטות בקורנפלור ומטגנים במספר נגלות כ-4-5 דקות או עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג ומתבלים במלח.
- 3. הכנת הדגים: מערבבים בקערה את הקמח, הקורנפלור והמלח. מוסיפים את הבירה בהדרגה (בהתחלה כוס בירה ואז מוסיפים עוד אם סמיך מדי). טורפים היטב עד לקבלת בלילה סמיכה במרקם של טחינה מעט נוזלית.
- 4. מצפים היטב בקורנפלור את חתיכות הדגים, טובלים בבלילה לציפוי מכל הכיוונים ומעבירים לשמן החם. מטגנים (באותו סיר בו טוגנו הבטטות) 3-4 דקות עד לקבלת מעטה פריך וזהוב.
- 5. מוציאים את הנתחים המוכנים לנייר סופג ומגישים מיד עם הבטטה, פלחי לימון ורטבים שאוהבים.