- 1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- 2. בקערת המיקסר מקציפים את הביצים והסוכר להכפלת הנפח. מוסיפים את הדבש בזרם דק וממשיכים להקציף עוד שתי דקות.
- 3. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבלים קלות עם וו גיטרה. מוסיפים בשתיים-שלוש פעמים את הקמח וממשיכים לערבל במהירות נמוכה, במשך דקה עד שנוצרת בלילה אחידה. לא להתפתות לערבל מדי אחרת העוגה תצא דחוסה וקשה.
- 4. יוצקים את הבלילה באופן שווה לשתי תבניות עגולות (חד פעמיות מנייר) בקוטר 22/24 ס"מ ואופים במשך 30 דקות במרכז התנור, עד למבחן קיסם יבש.
- 5. מוציאים מהתנור ומצננים 20 דקות (בתוך התבניות) על רשת צינון. לאחר מכן מחלצים בעדינות מן התבניות, הופכים ומניחים שוב על רשת הצינון - כדי לאפשר שחרור אדים מתחתית העוגות.
-
- 5. לאחר שהעוגות הצטננו ניגשים להרכבה: מניחים שכבת עוגה אחת על כלי ההגשה ויוצקים מעל 1-2 כפות מיץ תפוזים. מסדרים מעל את פלחי המנגו. מורחים מעל שכבה עבה של קצפת וחוזר חלילה עם השכבה השנייה. מקשטים בעלי נענע טריים ומגישים למרכז השולחן. הקינוח משתבח עם הזמן במקרר.