פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פנקוטה דבש חרובים

      באדיבות שף מחלבת טרה, ברק חורש

      4 מדרגים / 3.43 כוכבים

      פנקוטה בשילוב דבש חרובים (יח
      פנקוטה בשילוב דבש חרובים (יח"צ , שי אפגין)

      מצרכים

      • 1 ליטר שמנת מתוקה 32% של טרה
      • 14 גרם ג'לטין (1 שקית)
      • 1/2 כוס סוכר
      • 2 פקקים תמצית ווניל
      • רבע כוס חלב 3% של טרה
      • 7 כפות דבש חרובים

      אופן ההכנה

      • 1. ממיסים את הג'לטין בחלב.
      • 2. שמים בסיר את השמנת המתוקה ותערובת החלב ומרתיחים.
      • 3. מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל, מערבבים היטב, מכבים את האש ומצננים קלות.
      • 4. מוזגים את דבש החרובים לתבניות האישיות (כף וקצת) או לתבנית המשפחתית (את כל הכמות) ומפזרים על כל שטח פני הכלי.
      • 5. מוזגים על דבש החרובים את הפנקוטה.
      • 6. מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או עד שהפנקוטה מקרישה.
      • 7. הופכים את הפנקוטה על צלחת ומגישים.
      • המלצת השף:
      • • ניתן לערבב את דבש החרובים בפנקוטה לפני המזיגה לכלים.
      • • להגיש את הפנקוטה בליווי פלח אננס טרי ושאט יין פורט ישראלי.
      • • שילוב מעניין, ניתן להגיש את הפנקוטה לצד זילוף של תערובת גבינת טוב טעם וסוכר וניל.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -