וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פנקוטה דבש חרובים

באדיבות שף מחלבת טרה, ברק חורש

מתכון מאת: מערכת וואלה

פנקוטה בשילוב דבש חרובים. שי אפגין,
פנקוטה בשילוב דבש חרובים/שי אפגין

מצרכים למתכון

  • 1 ליטר שמנת מתוקה 32% של טרה
  • 14 גרם ג'לטין (1 שקית)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 פקקים תמצית ווניל
  • רבע כוס חלב 3% של טרה
  • 7 כפות דבש חרובים

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את הג'לטין בחלב.
  • 2. שמים בסיר את השמנת המתוקה ותערובת החלב ומרתיחים.
  • 3. מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל, מערבבים היטב, מכבים את האש ומצננים קלות.
  • 4. מוזגים את דבש החרובים לתבניות האישיות (כף וקצת) או לתבנית המשפחתית (את כל הכמות) ומפזרים על כל שטח פני הכלי.
  • 5. מוזגים על דבש החרובים את הפנקוטה.
  • 6. מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או עד שהפנקוטה מקרישה.
  • 7. הופכים את הפנקוטה על צלחת ומגישים.
  • המלצת השף:
  • • ניתן לערבב את דבש החרובים בפנקוטה לפני המזיגה לכלים.
  • • להגיש את הפנקוטה בליווי פלח אננס טרי ושאט יין פורט ישראלי.
  • • שילוב מעניין, ניתן להגיש את הפנקוטה לצד זילוף של תערובת גבינת טוב טעם וסוכר וניל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully