- 1. ממיסים את הג'לטין בחלב.
-
- 2. שמים בסיר את השמנת המתוקה ותערובת החלב ומרתיחים.
-
- 3. מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל, מערבבים היטב, מכבים את האש ומצננים קלות.
-
- 4. מוזגים את דבש החרובים לתבניות האישיות (כף וקצת) או לתבנית המשפחתית (את כל הכמות) ומפזרים על כל שטח פני הכלי.
-
- 5. מוזגים על דבש החרובים את הפנקוטה.
-
- 6. מכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או עד שהפנקוטה מקרישה.
-
- 7. הופכים את הפנקוטה על צלחת ומגישים.
-
- המלצת השף:
- ניתן לערבב את דבש החרובים בפנקוטה לפני המזיגה לכלים.
- להגיש את הפנקוטה בליווי פלח אננס טרי ושאט יין פורט ישראלי.
- שילוב מעניין, ניתן להגיש את הפנקוטה לצד זילוף של תערובת גבינת טוב טעם וסוכר וניל.