פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קציצות דגים

      לסעודה המפסקת של יום כיפור בישלה לנו מר קפלינסקי קציצות דגים ים תיכוניות עם חלה ביתית

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קציצות דגים (נמרוד סונדרס)
      קציצות דגים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • כמות: כ-30 קציצות
      • מצרכים:
      • לקציצות
      • ק"ג סלומון
      • חצי ק"ג לברק
      • פרוסת לחם שיפון עבה
      • 1 בצל בינוני
      • 2 גזרים
      • 3 ענפים של פטרוזליה או כוסברה
      • 2 ביצים
      • לרוטב:
      • 500 גרם קוביות עגבניות
      • 4 שיני שום קצוצות
      • כוס כוסברה קצוצה
      • כוס פטרזליה קצוצה
      • 1/2 כוס שמן זית
      • 1/2 כפית מלח ים
      • 1/2 כפית פלפל שחור

      אופן ההכנה

      • 1. הקציצות: במטחנת בשר טוחנים את הדגים עם שאר מרכיבי הקציצות, מלבד הביצים אותן מערבבים עם המסה שנוצרה בסוף ומעבירים למקרר (למי שאין מטחנת בשר ניתן לקנות את הדגים טחונים אצל המוכר, לטחון בבית במעבד מזון את שאר המרכיבים ולאחד ביניהם).
      • 2. הרוטב: בסיר רחב ושטוח מטגנים את השום, מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והעגבניות ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות תוך בעבוע עדין.
      • 3. יוצרים מתערובת הקציצות כדורים, מכניסים אותם בעדינות לרוטב העגבניות וממשיכים לבשל על אש קטנה כ-40 דקות.
      • 4. מגישים עם חלה חמה ליד.

      עוד מתכוני קציצות

      קציצות דגים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -