- 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
-
- 2. בקערה קטנה שמים את הדבש, הסויה, שמן הזית והסוכר החום. מערבבים היטב ואז מוסיפים את החרדל ואבקת השום. טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מלח/פלפל שחור לפי הטעם.
- מניחים את פילה הסלמון, עם צד העור כלפי מטה, על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה.
-
- 3. יוצקים על הסלמון את תערובת החרדל-דבש-סויה ומעסים היטב.
-
- 4. מכניסים לתנור וצולים 18-22 דקות (תלוי בעובי הדג) עד שהדג עשוי כמעט לחלוטין (קחו בחשבון שהוא ממשיך להתבשל בדקות הראשונות שאחרי ההוצאה מהתנור).
-
- 5. מגישים למרכז השולחן יחד עם אורז ובצל ירוק חתוך גס.