מתכונים חמים

סלמון בחרדל, שום ודבש

חמש דקות עבודה ויש לכם מנה מנצחת

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

(בבושקה)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 4-5 מנות
  • פילה סלמון במשקל 500 גרם (עם העור)
  • 1 כף סוכר חום
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות חרדל חלק
  • 1 כף חרדל גרגרים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב סויה כשר לפסח או כפית שטוחה מלח
  • מלח ופלפל שחור בנדיבות
  • בצל ירוק, להגשה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • 2. בקערה קטנה שמים את הדבש, הסויה, שמן הזית והסוכר החום. מערבבים היטב ואז מוסיפים את החרדל ואבקת השום. טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מלח/פלפל שחור לפי הטעם.
  • מניחים את פילה הסלמון, עם צד העור כלפי מטה, על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 3. יוצקים על הסלמון את תערובת החרדל-דבש-סויה ומעסים היטב.
  • 4. מכניסים לתנור וצולים 18-22 דקות (תלוי בעובי הדג) עד שהדג עשוי כמעט לחלוטין (קחו בחשבון שהוא ממשיך להתבשל בדקות הראשונות שאחרי ההוצאה מהתנור).
  • 5. מגישים למרכז השולחן יחד עם אורז ובצל ירוק חתוך גס.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully