פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלמון בחרדל, שום ודבש

      חמש דקות עבודה ויש לכם מנה מנצחת

      25 מדרגים / 2.8 כוכבים

      בבושקה

      מצרכים

      • 4-5 מנות
      • פילה סלמון במשקל 500 גרם (עם העור)
      • 1 כף סוכר חום
      • 2 כפות דבש
      • 2 כפות חרדל חלק
      • 1 כף חרדל גרגרים
      • 3 כפות שמן זית
      • 2 כפות רוטב סויה כשר לפסח או כפית שטוחה מלח
      • מלח ופלפל שחור בנדיבות
      • בצל ירוק, להגשה

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
      • 2. בקערה קטנה שמים את הדבש, הסויה, שמן הזית והסוכר החום. מערבבים היטב ואז מוסיפים את החרדל ואבקת השום. טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד מלח/פלפל שחור לפי הטעם.
      • מניחים את פילה הסלמון, עם צד העור כלפי מטה, על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה.
      • 3. יוצקים על הסלמון את תערובת החרדל-דבש-סויה ומעסים היטב.
      • 4. מכניסים לתנור וצולים 18-22 דקות (תלוי בעובי הדג) עד שהדג עשוי כמעט לחלוטין (קחו בחשבון שהוא ממשיך להתבשל בדקות הראשונות שאחרי ההוצאה מהתנור).
      • 5. מגישים למרכז השולחן יחד עם אורז ובצל ירוק חתוך גס.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -