פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עופיונים צלויים בלימון ובטטה

      לסעודה המפסקת של יום כיפור מכינה לנו תמר קפלינסקי עופיונים בלימון על מצע בטטה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוף שלם צלוי (נמרוד סונדרס)
      עוף שלם צלוי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • כמות: עבור 6 סועדים
      • 2 עופיונים בינוניים ללא אנטיביוטיקה
      • 1/2 כף מלח
      • 1/2 כף פלפל שחור
      • 2 שיני שום
      • 1/4 כוס שמן זית כתית
      • 3 לימונים חצויים
      • 1 בטטה גדולה פרוסה לפרוסות
      • ענף בזיליקום

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. מערבבים את השמן עם המלח והפלפל ומברישים את העופיונים מבפנים ומבחוץ.
      • 3. ממלאים בכל עופיון 2 חצאי לימון ושן שום.
      • 4.. בתבנית מסדרים את פרוסות הבטטה ומעליהן את העופיונים הממולאים.
      • 5. מוסיפים את שני חצאי הלימון הנוספים לתבנית ואת ענף הבזיליקום ומכניסים לתנור החם ל-55 דקות.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -