וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עופיונים צלויים בלימון ובטטה

לסעודה המפסקת של יום כיפור מכינה לנו תמר קפלינסקי עופיונים בלימון על מצע בטטה

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוף שלם צלוי. נמרוד סונדרס
עוף שלם צלוי

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 6 סועדים
  • 2 עופיונים בינוניים ללא אנטיביוטיקה
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כף פלפל שחור
  • 2 שיני שום
  • 1/4 כוס שמן זית כתית
  • 3 לימונים חצויים
  • 1 בטטה גדולה פרוסה לפרוסות
  • ענף בזיליקום

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מערבבים את השמן עם המלח והפלפל ומברישים את העופיונים מבפנים ומבחוץ.
  • 3. ממלאים בכל עופיון 2 חצאי לימון ושן שום.
  • 4.. בתבנית מסדרים את פרוסות הבטטה ומעליהן את העופיונים הממולאים.
  • 5. מוסיפים את שני חצאי הלימון הנוספים לתבנית ואת ענף הבזיליקום ומכניסים לתנור החם ל-55 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully