פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ויטלו טונטו של צ'יקטי

      אבי ביטון מגיע ל:צ'יקטי - איטלקית הכי לוהטת של ת"א, וסוחט מהשף את המתכון לויטלו טונטו, קלאסיקה איטלקית של פרוסות בשר דקיקות בקרם עשיר ומלא טעם של טונה עם צלפים ואורגנו. בדיוק מה שתרצו להגיש בסוכה לאורחים לצד קוקטייל מרענן

      2 מדרגים / 3.38 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • נתח של וויסבראטן או פילה מדומה
      • 1 גזר
      • 1 בצל לבן
      • טימין
      • עלי דפנה
      • ופלפל אנגלי
      • לרוטב:
      • טונה בשמן מקופסת שימורים קטנה, מסוננת
      • חופן (50 גרם) צלפים מסוננים
      • חופן עלי אורגנו טרי
      • 1 כפית פלפל שחור
      • 1 כפית מלח ים
      • 400 גרם מיונז (קופסה)
      • 1 לימון סחוט למיץ

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים את נתח הבשר והירקות לסיר, מכסים במים ומבשלים כ-30 דקות. מוציאים את הנתח ומאפשרים לו להצטנן.
      • 2. רוטב הטונה: טוחנים יחד את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון לקרם חלק.
      • 3. בעזרת סכין חדה פורסים את הבשר דק דק. מניחים את הרוטב בצלחת הגשה ומעליו או לצידו את פרוסות הבשר.
      • 4. מפזרים צלפים ומלח ים, מזלפים מעל שמן זית ומגישים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -