- נתח של וויסבראטן או פילה מדומה
- 1 גזר
- 1 בצל לבן
- טימין
- עלי דפנה
- ופלפל אנגלי
- לרוטב:
- טונה בשמן מקופסת שימורים קטנה, מסוננת
- חופן (50 גרם) צלפים מסוננים
- חופן עלי אורגנו טרי
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח ים
- 400 גרם מיונז (קופסה)
- 1 לימון סחוט למיץ
- 1. מכניסים את נתח הבשר והירקות לסיר, מכסים במים ומבשלים כ-30 דקות. מוציאים את הנתח ומאפשרים לו להצטנן.
- 2. רוטב הטונה: טוחנים יחד את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון לקרם חלק.
- 3. בעזרת סכין חדה פורסים את הבשר דק דק. מניחים את הרוטב בצלחת הגשה ומעליו או לצידו את פרוסות הבשר.
- 4. מפזרים צלפים ומלח ים, מזלפים מעל שמן זית ומגישים.
עוד מתכוני בשר
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה